Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Egalitate pe piaţa muncii - Şansa TA la un viitor mai bun!” – proiect implementat de Agenţia Naţională Antidrog în parteneriat cu Primăria Cumpăna

ro

06 Mar, 2015 11:12 945 Marime text
Astăzi, 5 martie 2015, comuna Cumpăna a fost gazda unei şedinţe de lucru a funcţionarilor publici din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială  al Primăriei Cumpăna şi reprezentanţii Agenţiei Naţionale Antidrog.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Egalitate pe piaţa muncii - Şansa TA la un viitor mai bun!”. Proiectul este implementat de Agenţia Naţională Antidrog în parteneriat cu Loop Operations şi cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, axa prioritară 6 – “Promovarea incluziunii sociale”.

La eveniment au fost prezenţi doamna primar ec. Mariana Gâju, domnul Valentin Marius Sandu, responsabil Grup Ţintă Proiect, doamna Noemi Verioti, Expert consiliere din partea CPECA Constanţa (Centrul de prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Constanţa), precum şi asistenţii sociali ai Serviciului Public de Asistenţă Socială, inspectorii Zamfir Anina-Simona şi Bumb Elena Cristina.
Demararea proiectului în parteneriat cu Agenţia Naţională Antidrog, identificarea grupului ţintă în număr de 20 de persoane cu vârste între 15 şi 64 de ani, absolvenţi de minim 10 clase şi derularea unui curs de Operator introducere, prelucrare şi validare date sunt doar câteva din concluziile la care s-a ajuns în urma întâlnirii de astăzi. Cursul se va derula pe o perioadă cuprinsă între 5 şi 6 luni, iar înscrierile se fac la Serviciul Public de Asistenţă Socială  al Primăriei Cumpăna.
 
 Cu deosebită consideraţie,
 
Primar,
 
Ec. Mariana Gâju
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii