Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:54 30 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa de iarnă la fotbal de sală, ediţia XXVII

ro

03 Mar, 2013 14:59 1092 Marime text
  În perioada 08 februarie- 10 martie 2013, se desfaşoară ’’Cupa de iarnă la Fotbal de Sală’’ a Municipiului Medgidia ediţia – XXVII –a la Sala Sporturilor ”Iftimie Ilisei”, meciurile desfăşurându-se în zilele de joi, vineri, sâmbătă şi duminică.
  Programul iniţial a fost modificat în urma renunţării la participare a echipelor FC CASTELU atât la ’’Old Boys’’ cât și la cadeţi şi intercalarea unui turneu de handbal al CSS MEDGIDIA. Începând din data de 02 martie vor veni în sala ’’Iftimie Ilisei’’ și echipele şcolare ( gimnaziu şi licee) pentru a-şi desfăşura aici fazele superioare.
  La categoria CADEŢI, în urma partidelor desfăşurate între cele 11 echipe de fotbal la cadeţi, împărţite în două grupe, în semifinale s-au calificat :- din grupa A – Marigen Medgidia de pe locul 1 şi AS Valea Dacilor de pe locul 2, iar din grupa B Inter Poarta Albă de pe primul loc şi CSS Medgidia de pe locul 2.
  La categoria OLDBOYS se vor califica câte două echipe din fiecare cele patru grupe, care vor juca la sfârșitul acestei saptămâni meciurile sferturi de finală ( sâmbătă) şi semifinalele( duminică )
  Ultimele zile ale turneului vor fi sâmbătă 09 martie când se vor disputa finalele mici la toate categoriile, şi în sfărşit duminică 10 martie când se vor desfăşura finalele mari.
  Vor fi oferite diplome, trofee şi premii constând în bani la toate categoriile pentru cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător, cel mai în vârstă jucător, cât şi cel mai bun junior la’’Old Boys’’
  În cadrul turneului au avut loc şi competiţiile de fotbal de sală pentru gimnaziu.
  La gimnaziu, semifinalele și finalele se vor desfăşura la Sala Sporturilor ”Iftimie Ilisei” și sala ’’Dan Spătaru ’’ după următorul program: semifinala I va avea loc la Școala ’’Constantin Brâncuși’’și I.L.Caragiale’’, iar semifinala II desfăşurându-se la Școala ’’Lucian Grigorescu şi ”Spiru Haret’’
  Va avea loc un meci al fostelor glorii al echipelor : IMUM şi CIMENT,în campionatul de fotbal şi fiecare jucător va primii o diplomă de participare.

Ti-a placut articolul?

Comentarii