Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat participare targ turism

ro

16 Mar, 2012 22:28 1380 Marime text

Primăria Oraşului Techirghiol implementeaza proiectul „Să redescoperim Techirghiolul" - Axa prioritara 5 - Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, Domeniul de intervenţie 5.3 - Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare, în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică.

Obiectivul general al proiectului este creşterea contribuţiei turismului la dezvoltarea durabilă a Regiunii de Sud-Est prin promovarea produselor turistice cu specific local şi a activităţilor de marketing turistic.

Obiectivul specific al proiectului este promovarea produselor turisitce specifice Staţiunii Techirghiol ca destinaţie turistică pentru tineret, cultură şi sănătate.

Avand in vedere faptul ca una dintre activitatile acestui proiect este participarea la targuri nationale de turism, Primaria orasului Techirghiol este reprezentata cu succes la Targul de Turism al Romaniei ce se desfasoara in perioada 15-18 martie 2012 la Bucuresti.

Standul destinatiei turistice Techirghiol a fost vizitat de foarte multe personalitati: domnul Cristian Petrescu - Ministrul Turismului si reprezentanti ambasade dar si simpli viziatatori interesati de tratamentele cu namolul sapropelic de Techirghiol.

La acest Targ sunt prezenti peste 320 expozanti - destinatii turistice si operatori turistici.

Primar,

STAN ADRIAN

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii