Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - Zilele Asistentei Sociale la Cumpana, 28 martie 2015

ro

26 Mar, 2015 13:16 1177 Marime text
Colegiul Național al Asistenților Sociali din România sărbătorește, în luna martie a fiecărui an, “Zilele Asistenţei Sociale”. Anul acesta, sub egida temei stabilite de Federaţia Internaţională a Asistenţilor Sociali (IFSW) - PROMOVAREA DEMNITĂŢII ŞI VALORII OAMENILOR, evenimentele organizate urmăresc sa evidenţieze progreselor realizate în domeniul asistenţei sociale, rolul asistentului social în contextul socio-economic actual şi importanţa colaborării tuturor factorilor decizionali în crearea unei societăţi în care se manifestă grija pentru fiecare membru al ei.

         Sucursala judeţeană Constanţa – Tulcea organizează “Zilele Asistenţei Sociale” sâmbătă, 28 martie 2015, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul local Cumpăna. Astfel, începând cu ora 10.00, la Centrul Multifuncţional de Asistenţă Socio-Medicală al comunei Cumpăna, va avea loc o întâlnire profesională a asistenţilor sociali cu tema « Comunităţi respectate = viitor sustenabil » şi va fi marcată prin prezentarea activităţii SPAS Cumpăna, care a devenit un exemplu de bune practici.

         La acest eveniment sunt invitaţi să participe asistenţi sociali şi persoane cu atribuţii în asistenţa socială.
         De menţionat este faptul că doamna Mariana Gâju, Primarul comunei Cumpăna, judeţul Constanţa, a primit premiul “Politicianul Anului” în cadrul celei de-a II-a ediţii a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială. Doamna primar Mariana Gâju a fost însoţită la acest eveniment atât de asistenţii sociali ai Serviciului Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei comunei Cumpăna, judeţul Constanţa, dar şi de către asistenţii sociali înscrişi în Sucursala Teritorială Constanţa -Tulcea a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali. Un loc important a fost ocupat de doamna inspector Marcela Avram, funcţionar public în cadrul SPAS Cumpăna, care a fost nominalizată la categoria “Asistentul Social din domeniul combaterii discriminării/minorităţi”  şi care a primit “Diploma de Excelenţă”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii