Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:30 26 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - Primăria Cumpăna

ro

18 Feb, 2016 20:20 491 Marime text
Primăria şi Consiliul local Cumpăna, în parteneriat cu Fundaţia World Vision România şi Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, inaugurează vineri, 19 februarie 2016, ora 13.00, un atelier de creaţie, croitorie şi ţesătorie manuală.

Atelierul de creaţie de la Cumpăna a fost dotat cu maşini performante de tricotat, maşini de cusut şi brodat, războaie de ţesut şi mobilier adecvat, precum şi materie primă pentru realizarea de produse finite specifice, în cadrul Proiectului “Made in rural”, ce s-a derulat la Cumpăna în perioada martie 2014 – decembrie 2015, în beneficiul persoanelor din mediul rural. În cadrul acestui proiect s-au desfăşurat cursuri gratuite de formare profesională în ţesătorie manuală, competenţe antreprenoriale şi de lucrător în pensiune turistică pentru 84 de persoane din localitate.

Vă invităm la inaugurarea Atelierului de creaţie, croitorie şi ţesătorie manuală, situat în incinta Centrului After School, situat în Cumpăna, aleea Taberei nr. 19B şi vǎ solicitǎm desemnarea unui reprezentant al instituţiei dumneavoastră ȋn vederea mediatizării acestui eveniment.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii