Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:16 23 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa Primaria Cumpăna

ro

02 Nov, 2015 16:57 481 Marime text
Marş impresionant la Cumpăna astăzi, 2 noiembrie 2015
Cumpănenii au aprins lumânări în memoria victimelor de la "COLECTIV"
 
Peste 500 de elevi ai Liceului "Nicolae Dumitrescu", însoţiţi de cadre didactice, de doamnele director Daniela Cristea şi Ionela Baciu şi de dl. viceprimar Florin Neagu, au organizat astăzi, 2 noiembrie 2015, în cea de-a treia zi de doliu naţional, un marş în memoria victimelor care au pierit în tragicul accident din clubul bucureştean COLECTIV. Toţi cei prezenţi au aprins câte o lumânare la Sfânta Troită de la intrarea în localitate în memoria celor dispăruţi şi s-au rugat pentru cei bolnavi, aflaţi în spitalele bucureştene.

La iniţiativa doamnei primar Mariana Gâju şi a domnului viceprimar Neagu Florin, dar şi la solicitarea cumpănenilor, astăzi, 2 noiembrie, toţi cei care doresc să aprindă o lumânare în memoria tragicului accident din clubul bucureştean, vor putea face acest lucru la Sfânta Troiţă de la intrarea în localitate. 

Acest marş a fost precedat de o simulare de incendiu, unde elevii au învăţat de la inspectori din cadrul ISU Dobrogea şi de la inspectori din cadrul compartimentului pentru situaţii de urgenţă din cadrul Primăriei Cumpăna, cum să se comporte în cazul în care sunt implicaţi în astfel de situaţii.
‪Doamna primar ec. Mariana Gâju, prezenta la o reuniune a GAL Madonie, în Palermo, a ţinut să mulţumească din suflet tuturor celor implicaţi în această manifestare: "Încă o dată, micii mei cumpăneni au dat dovadă de educaţie, compasiune şi respect faţă de aproapele nostru. Le mulţumesc din suflet celor implicaţi în această acţiune, Dumnezeu să le dea sănătate şi să îi ocrotească de cele rele. Odihnească-se în pace cei morţi, iar celor bolnavi Dumnezeu să le dea sănătate şi puterea de a trece peste această dramă", a declarat ec. Mariana Gâju, Primarul comunei Cumpăna.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii