Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionatele Nationale de Sah ale Romaniei in direct pe internet de la Eforie - 02.02.2009

ro

02 Feb, 2009 14:43 873 Marime text

Campionatele Naţionale de Şah ale României în direct pe internet de la Eforie

Oraşul Eforie va fi gazda, în perioada 31 ianuarie – 9 februarie 2009, a Campionatelor Naţionale de Şah ale României, competiţie deschisă seniorilor şi senioarelor, la care vor participa peste 300 de şahişti.
Primarul oraşului Eforie, Ioan Ovidiu Brăiloriu, va fi preşedinte al acestei competiţii, ce este organizată de Asociaţia Clubului Sportiv Siciliana, în colaborare cu Primăria Eforie şi SINDROMANIA - sucursala Eforie. Primarului Ioan Ovidiu Brăiloriu i-a fost propus titlul de preşedinte al competiţiei pentru sprjinul pe care, alături de autorităţile locale, l-a acordat organizatorilor, sprijin fără de care succesul acestei acţiuni nu ar fi fost posibil.
Campionatele Naţionale de Şah ale României, la care vor lua startul peste 300 de sportivi, seniori şi senioare, reprezintă primul eveniment sportiv de avengură organizat în anul 2009 în oraşul Eforie. Această ediţie a competiţiei va fi transmisă, în direct, pe internet, printr-un sistem pus la punct de organizatori, evenimentul putând fi astfel urmărit din orice punct al globului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii