Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie de curatenie in Eforie - 24.02.2009

ro

24 Feb, 2009 20:44 759 Marime text

Campanie de curăţenie în Eforie

Primăria Eforie a demarat o amplă acţiune de toaletare a arborilor de pe raza oraşului, care vizează, în principal, tăierea crengilor arborilor de pe domeniul public, care pun în pericol circulaţia rutieră şi pietonală.
Actiunea de curăţenie se desfăşoară deja de două săptămâni şi se va finaliza la sfârşitul acestei luni. Pe lângă toaletarea copacilor, angajaţii Primăriei Eforie vor curăţa şi arbuştii şi gardurile verzi, atât în Eforie Nord şi Eforie Sud, cât şi între cele două staţiuni.
După finalizarea acestor lucrări, Primăria Eforie intenţionează să demareze şi o campanie de plantare de copaci, flori şi arbuşti ornamentali, în toate zonele din Eforie Nord şi Eforie Sud. „Oraşul are nevoie de o revitalizare a spaţiilor verzi”, a declarat primarul din Eforie, Ovidiu Brăiloiu. Totodată, administraţia locală urmăreşte şi reabilitarea parcurilor şi menţinerea curăţeniei în spaţiile verzi. Astfel, primarul Ioan Ovidiu Brăiloiu îi îndeamnă pe cetăţenii oraşului să nu aştepte ca angajaţii Primăriei să facă totul, ci să treacă şi ei la treabă, măcar în propriile curţi şi pe trotuare, în faţa caselor, să strângă peturile, hîrtiile şi ambalajele din plastic din dreptul gospodăriilor lor, să văruiască bordurile şi copacii de pe marginea străzii. Această obligaţie este dealtfel prevăzută şi în hotărîrile de Consiliu  Local din anii trecuţi.

BIROUL DE PRESĂ AL PRIMĂRIEI EFORIE

24.02.2009

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii