Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol oferit de copii pe scena Centrului Cultura Navodari - 08.04.2009

ro

08 Apr, 2009 19:10 828 Marime text

08 aprilie 2009

Spectacol oferit de copii pe scena Centrului Cultura Năvodari

         Un inedit spectacol a avut loc astăzi pe scena Centrului Cultural din oraşul Năvodari.
         Începând cu ora 9:00 şi până la ora 13:30, elevii Şcolii nr.1 din oraşul Năvodari care au frecventat cursurile de dans modern şi de societate, precum şi cursurile de teatru, oferite de Clubul elevilor şi de Casa de Cultură “Pontus Euxinus” din localitate, au urcat pe scena Centrului Cultural pentru a demonstra ce au învăţat. Spectatori le-au fost colegii de şcoală dar şi prietenii şi familiile, spectacolul încadrându-se în programul administraţiei publice locale de redare a Centrului Cultural năvodărenilor.
         Prestaţia micilor actori şi dansatori a fost răsplătită cu ropote de aplauze, deşi emoţia primului contact “cu scândura” şi-a spus de câteva ori cuvântul.
         Spectacolele oferite gratuit năvodărenilor vor continua luna aceasta. Astfel, pentru data de 10 aprilie, elevii Şcolii nr. 3 din localitate au pregătit o scenetă pe care o vor prezenta atât năvodărenilor, dar cu care se vor prezenta la o serie de manifestări de gen din ţară, ajungând până la Baia Mare.
         Tot pentru dinamizarea actului cultural şi pentru apropierea copiilor de adevăratele valori culturale, Teatrul de Păpuşi “Guliver” din Galaţi va susţine o reprezentaţie pe 27 aprilie pe scena Centrului Cultural Năvodari. În cadrul acesteia va fi prezentată şi piesa de teatru pentru păpuşi “Sânziana şi Pepelea”, invitaţi fiind 900 de copii, elevi ai celor trei şcoli din localitate.

                                                  Departament de presă primăria Năvodari

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii