Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petrecere romaneasca la Navodari - 02.05.2009

ro

02 May, 2009 00:00 1266 Marime text

2 mai 2008

Petrecere românească la Năvodari

         De 1 Mai, administraţia locală din Năvodari a organizat o mega-petrecere, eveniment la care au participat mii de cetăţeni.
         Manifestarea s-a desfăşurat pe platoul Taberei “Delfinul” din Năvodari, cei prezenţi la eveniment bucurându-se de un spectacol muzical, dar şi de mititei, tochitură românească, friptură de purcel, proţap de berbecuţ, precum şi bere, sucuri şi cafea, toate fiind oferite de primăria Năvodari.
          “În fiecare an, PSD-ul în special, a organizat întâlniri de 1 Mai la iarbă verde pentru cei mulţi, pentru cei care muncesc”, a spus primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei. “Acum, în calitate de primar, pretenţiile sunt mai mari şi din partea mea, şi din partea oamenilor. Suntem bine organizaţi, nu ne lipseşte nimic: de la mici, bere din belşug, mingii, baloane, steguleţe, aşa cum sunt învăţaţi deja, de mult timp românii să petreacă de 1 Mai: Ziua Internaţională a oamenilor muncii.”
            Pe cele 15 grătare, proţapuri şi pirostrii s-au copt peste 28 000 de mititei româneşti, numărul porţiilor de mâncare oferite fiind de aproximativ 7 000. Cei prezenţi au avut parte de o serie de surprize plăcute, celor mari şi mici fiindu-le oferite şi tricouri, şepci, dar şi alte obiecte.
           Pe scena special amenajată au evoluat artişti de muzică populară dar şi uşoară: taraful “Virtuoşii” din Năvodari, Laura Lavric, Maria Dragomiroiu, Ileana Ciuculete, Nemuritorii, Ro-mania, Inba, Celia şi Raffman.
           Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, îi asigură pe locuitorii urbei că “dorinţa de a face treabă în oraş este incomparabil mai mare decât aceea de a ajunge primar. Năvodărenii o să vadă de la lună la lună că oraşul o să prindă culoare şi lucrurile se vor schimba în bine. Lucrăm în toate cartierele şi, zic eu, că suntem pe drumul cel bun.”
            Petrecerea de la Năvodari continuă şi astăzi.

                                                   Departament de presă primăria Năvodari

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii