Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Actiuni de ecarisaj si dezinsectie la Navodari

ro

01 Jul, 2009 19:34 930 Marime text

Comunicat de presa
    1 iulie 2009

                             Acţiuni de ecarisaj şi dezinsecţie la Năvodari

 Administraţia locală a oraşului Năvodari continuă acţiunile de modernizare şi transformare a localităţii  într-un oraş civilizat, o staţiune turistică europeană.
         Astăzi a debutat la Năvodari acţiunea de prindere a animalelor fără stăpân. Pentru activitatea de ecarisaj, a fost alocată suma de 10 000 de lei. Câinii prinşi de o firmă specializată vor fi cazaţi în biobază, stăpânii şi iubitorii acestora putându-i recupera în termenul legal de 10 zile.
        Sâmbătă, 4 iulie, va debuta acţiunea de dezinsecţie care va continua si duminica - 5 iulie, pentru care a fost alocată suma de 12 000 de lei. Acţiunea se va desfăşura pe toată suprafaţa administrativ teritorială a oraşului si in zonele limitrofe orasului care sunt infestate cu insecte. Soluţia ce va fi împrăştiată fiind Forza 50 SC care conţine ALFACYPERMETRIN si este o substanta ce se incadreaza in grupa a III-a de toxicitate, cu perioada de remanenta de 120 zile.
       Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, consideră aceste acţiuni un pas spre normalitate şi civilizaţie. Pe raza oraşului Năvodari s-a realizat si anul trecut dezinsecţia cu ajutorul elicopterului.
      Avem rugămintea să mediatizaţi acest anunţ pentru informarea crescătorilor de albine care sa ia masurile necesare pentru protectia stupilor  de pe teritoriul administrativ al oraşului.
 
Departament relaţii publice
#######

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii