Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:24 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Internationala a Persoanei Varstnice – sarbatorita la Medgidia

ro

29 Sep, 2009 16:03 809 Marime text

Joi, 1 octombrie a.c., cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanei Vârstnice, Primăria Municipiului Medgidia organizează un program de manifestări dedicate bătrânilor din localitate.

Începând cu ora 13.00, în sala de Consiliu, domnul primar Marian Iordache va înmâna diplome onorifice cuplurilor care anul acesta au serbat nunta de aur. Vor ciocni un pahar de şampanie în cinstea longevităţii şi îşi vor împărtăşi emoţia şi bucuria nu mai puţin de 32 de perechi care au împlnit 50 de ani de la căsătorie.

Tot în această zi, domnul primar va acorda şi diplome de recunoştinţă pentru Asociaţia Veteranilor de Război, Clubul Pensionarilor şi Asociaţia Persoanelor Vârstnice.

Primăria Medgidia a pregătit, cu ocazia zilei de 1 octombrie, şi un prânz tradiţional de toamnă, cu must şi pastramă, pentru aproximativ 250 de pensionari. De la ora 14.00, în incinta Clubului Pensionarilor, cuplurile sărbătorite, reprezentanţii veteranilor şi ai asociaţiei persoanelor vârstince, precum şi alţi pensionari sunt aşteptaţi la masa festivă. După-amiază, începând cu ora 17.00, toţi vârstnicii sunt invitaţi în Piaţeta Decebal pentru a lua parte la spectacolul de divertisment susţinut de ansamblul Pandelaşul şi soliştii Casei de Cultură ,,I.N. Roman".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii