Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voiculescu, Ponta si Antonescu se luptă pentru ciolan, în timp ce economia alunecă în prăpastie!

ro

14 Feb, 2014 17:54 828 Marime text
 De două săptămâni, cetăţeanul român asistă, uimit, scârbit şi îngrijorat, la un penibil spectacol de imagine şi la un periculos război pe ciolan, în interiorul Puterii USL-iste. Între socialişti, plus sateliţii lor artificiali, pe de-o parte, şi aşa-zişii „liberali”, pe de alta, se împart, în aceste zile, doar acuze, injurii şi ameninţări, se procedează la şantaje si presiuni de cea mai joasă speţă, totul numai şi numai pentru acapararea, in interes propriu sau de partid a unei hălci cât mai mari din puterea discreţionară asupra resurselor ţării si in total dispret fata de interesul oamenilor.

     PNTCD Constanta denunţă, încă o dată, modul iresponsabil în care înţeleg „asociatii” din USL să foloseasca puterea si votul oamenilor, Astazi, nimeni de la Putere nu se mai ocupă de treburile ţării şi de nevoile  cetăţeanului de rând.
PNŢCD atrage atenţia ca, pentru întâia oară, după 1990, Guvernul funcţionează, practic, ilegal, incalcand flagrant Constitutia! Preşedintele României a avertizat că nu a primit, pentru avizare, lista celor care conduc interimar ministerele ale căror titulari au demisionat! La Afaceri Interne, de exemplu, de două săptămâni nu mai există, legal, un ministru. In timp ce PSD – ul încearcă să acapareze toată Puterea, iar PNL – ul nu este în stare să găsească ministrii competenti, economia este pe o alarmantă pantă descendentă.

     O alta premiera-dezastru marca USL este contraperformanta in accesarea de fonduri europene:  în luna ianuarie... nu s-a tras nici un eurocent din fondurile nerambursabile puse la dispoziţie de către C.E. !
    Mai grav, Guvernul nu a fost în stare să trimită nici la al doilea termen oferit de Comisia Europeană, luna ianuarie, o propunere de Acord acceptabilă, pentru exerciţiul bugetar comunitar 2014 – 2020!
   Adaugand in peisaj si alte cadouri-poveri  “oferite” de USL - inflatia necontrolata, taxele pe constructii speciale, suplimentarea accizei, extinderea CAS si cate si mai cate….ii invitam pe romani la implicare civica, publica sau politica, pentru a opri accesul la putere a unor astfel de guverne.
 
PNŢCD - Organizaţia judeţeană Constanţa
Preşedinte: Maria Stavrositu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii