Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Treaba MAE nu este să-i răspundă pe Facebook lui Viktor Orban după ce i-a permis accesul în România

ro

26 Jul, 2015 21:45 1393 Marime text
MAE a reacționat post-factum pe Facebook după ce i-a permis lui Vktor Orban și suitei sale de revizioniști să vină în România și să incite spiritele. Treaba unui minister de Externe nu este să comenteze online atacurile la integritatea României, ci să prevină sau măcar să sancționeze ulterior cu măsuri directe asemenea ingerințe.

I-am solicitat MAE să îl declare pe Viktor Orban persona non grata în România sau măcar să procedeze ca Slovacia care i-a interzis președintelui Ungariei accesul pe teritoriul statului slovac în 2009. MAE a practicat muțenia, deși se știa bine că Viktor Orban nu vine în România să ne declare dragoste, ci să incite la revizionism. Acum, MAE se comportă de parcă ar fi surprins de rezultatul Taberei de Vară de la Băile Tușnad, care ar fi trebuit interzisă cu mulți ani în urmă din cauza activităților sale anti-românești.

Și mai surprinzător, ministrul Apărării Mircea Dușa a declarat că Viktor Orban a fost ”mai moderat” decât în alți ani. Îl informez pe ministrul Apărării, fost prefect de Harghita și protector al UDMR, că nu există în limba română gradul de comparație ”mai moderat” și că, oricum, treaba Guvernului României nu este să stea să aștepte să vadă ”cât de moderat” se manifestă Viktor Orban, ci să își protejeze țara de inamicii ei recunoscuți.
Guvernul României, la fel ca și Președinția, au căzut cu brio examenul în cazul prezenței lui Viktor Orban la noi în țară. Românii au putut vedea că nicio autoritate a statului român nu protejează suveranitatea României, motiv pentru care oricine din afara țării poate să acționeze cum vrea în România, va risca, eventual, niște postări pe facebook ale instituțiilor statului român!
 
Deputat Bogdan Diaconu
Președintele Partidului România Unită
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii