Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scrisoare deschisă către președintele Klaus Iohannis

ro

17 Jun, 2015 14:16 1304 Marime text
         Partidul România Unită vă solicită să nu promulgați legea pensiilor speciale pentru parlamentari pentru că ar înseamna că le-ați dat țara înapoi celor care vor privilegii, nu cetățenilor României. Ați fost foarte grabnic în a retrimite la Parlament legi care nu aveau nevoie de nicio modificare, ca de exemplu legea prin care Avram Iancu era declarat Erou Național. Folosiți acest prerogativ prezidențial și când își are rostul și nu intrați în jocul celor care se folosesc de funcția publică pentru a-și aranja privilegii.
         Oricum există suspiciunea rezonabilă că PNL a ajutat la adoptarea acestei legi prin prezența în plen, pentru că altfel nu ar fi fost cvorum de ședință și poftitorii de pensii nemeritate ar fi trebuit să mai aștepte. Dacă veți promulga această lege nedreaptă și jignitoare la adresa românilor care se zbat cu pensii de mizerie, înseamnă că blatul a fost cât se poate de real și că PNL s-a opus doar formal acordării de pensii de lux, așteptând ca dvs. să promulgați legea și privilegiile să intre în vigoare.
         Votul din 16 noiembrie a fost împotriva clasei politice în general și în special împotriva acestor politicieni care își votează pensii mari în timp ce restul populației se zbate în sărăcie. Dacă promulgați această lege nu sunteți cu nimic diferit nici de parlamentarii PSD care au votat legea în Parlament, nici de parlamentarii PNL care inițial au semnat pentru lege, apoi    s-au retras de ochii lumii, dar au asigurat cvorumul pentru a fi siguri că vor beneficia de pensii de lux.
         Mai aveți o șansă să arătați că respectați votul din 16 noiembrie pe care l-ați întinat deja cu mai multe ocazii. Sper să nu ratați această șansă!
Deputat Bogdan Diaconu
Președintele Partidului România Unită
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii