Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a înființat organizația PRU Ovidiu

ro

18 Aug, 2015 19:02 891 Marime text
Filiala PRU Constanța își continuă dezvoltarea prin înființarea de organizații în toate localitățile din județ. Astfel, la începutul acestei săptămâni, a luat ființă organizația PRU din orașul Ovidiu.

Președintele interimar al organizației PRU Ovidiu a fost desemnat Ion Șerban, care este în același timp și vicepreședinte al filialei PRU Constanța. Ion Șerban este fost membru al Consiliului Local Ovidiu, același care a deranjat majoritatea PSD prin dezvăluirile făcute la ședințele CL, dar și prin faptul că s-a opus unor acte de corupție în cadrul Consiliului Local al orașului.

„Cu Ion Șerban ca președinte de organizație cred că orașul Ovidiu are șansa ca la alegerile viitoare să beneficieze de o administrație corectă, așa cum noul președinte al PRU Ovidiu a dovedit că își dorește, indiferent de adversitățile celor care execută ordinele politicului. Salut implicarea sa în PRU și am toată încrederea că le va dovedi locuitorilor din oraș și de acum înainte angajamentul său pentru binele cetățenilor, împotriva celor care văd în administrația publică o ocazie pentru afaceri oneroase“, a declarat Dumitru Bădrăgan, președintele PRU Constanța şi vicepreşedinte al partidului la nivel central.

La evenimentul de înființare a organizației locale au participat și reprezentanți ai formațiunii politice de la nivel central: Bogdan Diaconu – preşedintele PRU şi Augustin Hagiu – prim-vicepreşedinte PRU.
 
Biroul de presă
Partidul România Unită - Filiala Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii