Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD vrea să mă reducă la tăcere pe tema românilor din afara țării

ro

07 Mar, 2015 12:11 987 Marime text
PSD a cerut înlocuirea mea din Comisia pentru comunitățile de români din afara țării pentru a mă reduce la tăcere pe această temă care deranjează foarte tare Guvernul condus de Victor Ponta. Am fost anunțat de această mutare tipică a PSD-ului de a ascunde mizeria sub preș a doua zi după ce am susținut la Camera Deputaților o conferință de presă în care ceream Ministerului de Externe să repare răul făcut de documentarul anti-românesc din Marea Britanie și după o serie de demersuri oficiale pentru oprirea campaniei denigratoare la adresa românilor din străinătate.

PSD crede că dacă nu voi mai fi în această comisie nu voi mai avea instrumentele și informațiile necesare pentru a lua atitudine cu privire la felul în care autoritățile române își bat joc de românii din afara granițelor. Se înșeală. Partidul România Unită are deja o rețea extinsă de filiale în afara țării și primesc în fiecare zi foarte multe date despre felul în care românii sunt tratați cu dispreț de către cei care sunt plătiți să-i reprezinte.
PSD nu a reușit să mă reducă la tăcere nici în privința felului în care acționează complice cu UDMR în atacarea intereselor naționale ale României, nu va reuși nici de această dată. Determinarea mea va fi cu atât mai mare de acum înainte după ce am văzut că PSD a rămas la aceleași practici învechite: de a încerca să închidă gura celor care îi atrag atenția că gestionează dezastruos interesele românilor.
Dacă PSD își dorea atât de mult locul din Comisia pentru comunitățile de români din afara granițelor țării putea să și-l revendice încă de acum 6 luni, când am demisionat din PSD tocmai datorită politicii sale anti-românești. Faptul că această solicitare a fost făcută doar acum, după o serie de acțiuni ale mele de trezire din letargie a autorităților române cu privire la imaginea românilor aflați în afara granițelor, este dovada faptului că PSD vrea să pună obrocul pe felul în care îi ignoră pe românii din străinătate.
Îi urez succes înlocuitorului meu de la Comisie, domnul Valentin Boboc, un reprezentant de seamă al PSD Teleorman (așadar al lui Liviu Dragnea), a cărui experiență în administrația locală din Alexandria și în instalațiile orașului îl recomandă puternic pentru a proteja PSD să ignore în continuare cele câteva milioane de români aflați în afara granițelor țării. Somn ușor, PSD, până la următoarele alegeri!
 
Deputat Bogdan Diaconu
Președintele Partidului România Unită
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii