Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta şi Antonescu “eutanasiază” firmele mici cu impozitul forfetar

ro

16 Sep, 2013 12:58 856 Marime text
Ponta şi Antonescu “eutanasiază” firmele mici cu impozitul forfetar
 
Guvernarea Ponta-Antonescu şi-a propus să eutanasieze şi puţinele firme mici care mai au activitate. Pe lângă cele peste 20.000 de firme care au intrat în insolvenţă sau şi-au suspendat activitatea de la începutul acestui an şi până acum, Guvernul şi-a propus să mai omoare câteva zeci de mii de firme aflate la limita supravieţuirii.
 
Guvernul discută deja şi îşi propune să aprobe în această săptămână impozitul forfetar pentru firme care activează în domeniul serviciilor. Asta înseamnă că, faci sau nu faci profit, poţi sau nu poţi să-ţi plăteşti datoriile, Ponta şi Antonescu îţi iau birul. În loc să dea şansa firmelor mici să îşi revină după câţiva ani de recesiune, guvernanţii socialişti şi aşa-zis liberali le îngroapă una câte una prin noi şi noi taxe şi impozite.
 
Reamintim guvernului “măcelar” că firmele mici reprezintă motorul economiei reale. Ele sunt principala sursă de venit pentru angajaţi şi patroni, ele sunt singurele capabile să absoarbă forţa de muncă disponibilizată din sectorul de stat.
 
Dar domnii guvernanţi nu numai că nu au nici cea mai mică intenţie de a-şi realiza promisiunea gogonată cu cele un milion de locuri de muncă nou-create, ei vor să desfiinţeze şi locurile de muncă existente.
 
Îi cerem domnului Antonescu, marele “apărător” al clasei mijlocii, să ne spună public care a fost atitudinea miniştrilor PNL în şedinţa de guvern în chestiunea impozitului forfetar. Nu de alta, dar nu vrem să auzim, după ce proiectul de lege trece de executiv, că PNL nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu îi miroase, aşa cum au procedat în cazul proiectului de lege Roşia Montana.

Eugen Tomac
Preşedinte Partidul Mişcarea Populară
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii