Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:16 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta să semneze contractul de privatizare a CFR Marfa sau să plece

ro

21 Aug, 2013 13:21 523 Marime text
21 august 2013


Comunicat de presă
Ponta să semneze contractul de privatizare a CFR Marfa sau să plece
 
Partidul Mişcarea Populară îi cere premierului Victor Viorel Ponta, ministru interimar al Transporturilor, să semneze contractul de privatizare a CFR Marfă, denumită chiar de el „cea mai de succes privatizare”.
 
Interimatul la şefia Ministerului Transportului se apropie de sfârşit şi domnul Ponta nu şi-a asumat nici până acum responsabilitatea pentru „cea mai de succes privatizare”.
 
Ce ascunde această privatizare, domnule prim-ministru? E ceva putred în privatizarea făcută de inculpatul Fenechiu de nu vreţi să vă asumaţi răspunderea?
 
De ce aţi lăsat să treacă atâtea zile până aţi publicat Hotărârea de Guvern privind privatizarea CFR Marfă în Monitorul Oficial? De ce încă tergiversaţi semnarea contractului?
 
În perioada interimatului la Ministerul Transporturilor, premierul Ponta nu a avut decât o singură realizare remarcabilă: a propus un penal, Ovidiu Silaghi, în locul altui penal, Relu Fenechiu.
 
Dacă domnul prim-ministru nu îşi poate asuma răspunderea pentru privatizarea pe care el însuşi a lăudat-o, atunci nu mai are la dispoziţie decât demisia.

Eugen Tomac
Președinte al Partidului Mișcarea Populară

Ti-a placut articolul?

Comentarii