Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL, sau pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești

ro

25 Aug, 2013 18:25 1153 Marime text
Obișnuită cu toropeala din PDL și cu o totală îngăduință față de guvernarea USL, dna Sulfina Barbu a primit în schimb sarcina de a critica partidul Mișcarea Populară. În opinia sa, PMP are ”pretenții cam mari pentru ceea ce reprezintă”. Îi aducem aminte dnei Barbu că PMP reprezintă forța politică și viziunea reformatoare a președintelui Traian Băsescu, adică o platformă națională pe care milioane de români continuă să o sprijine. Spre deosebire de PDL Blaga, Partidul Mișcarea Populară este o forță vie, care crește dintr-o așteptare populară adevărată.

Faptul că PDL a fost trimis în opoziție și nu e capabil să-și asume acest rol nu înseamnă că nimeni altcineva nu trebuie să facă opoziție guvernului Ponta-Antonescu-Voiculescu. PMP și-a asumat cu toată convingerea această misiune democratică.
Spre deosebire de PDL, care s-a rupt de programul președintelui Traian Băsescu și e măcinat de lupte interne fără miză pentru cetățeni, Partidul Mișcarea Populară nu are nevoie de susținerea Sulfinei Barbu pentru a își urma drumul, alături de alegătorii de dreapta care își doresc înnoirea clasei politice, revenirea la normalitate și ieșirea din fundătura în care USL a împins România.  
 
 
Teodor Baconschi
Vicepreședinte, Partidul Mișcarea Populară
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii