Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partidul România Unită va participa mâine la protestul de la Cotroceni împotriva umilirii publice a lui Avram Iancu

ro

26 Mar, 2015 17:10 1007 Marime text
Partidul România Unită va participa joi, 26 martie 2015, de la ora 11.00, la protestul de la Cotroceni împotriva umilirii publice a lui Avram Iancu. Protestul are loc în față la Monumentul Eroilor, peste drum de Palatul Cotroceni.

Protestul are loc ca urmare a refuzului președintelui Iohannis de a promulga Legea prin care Avram Iancu era declarat ”Erou al Națiunii Române”. Protestul a fost inițiat de Laurian Stănchescu, președintele Fundației ”Ideea Contemporană”, autorul inițial al proiectului de lege.
Partidul România Unită consideră că președintele Iohannis a respins legea pentru conferirea titlului de „Erou al Naţiunii Române” lui Avram Iancu pentru a atrage UDMR în noua majoritate parlamentară. Același președinte care nu-i retrage decorația ”Steaua României” lui Laszlo Tokes consideră că nu este cazul ca Avram Iancu să primească titlul de Erou al Națiunii Române!

Partidul România Unită avertizează Cotroceniul să nu folosească PNL-ul pentru a bloca Legea lui Avram Iancu în Parlament în scopul asigurării prieteniei UDMR și a accederii la guvernare!
 
Deputat Bogdan Diaconu
Președintele Partidului România Unită
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii