Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mugur Mihăescu a fost ales Preşedinte Executiv al Partidului Verde

ro

28 Feb, 2011 22:44 879 Marime text

Partidul Verde, membru al Verzilor Europeni, anunţă alegerea lui Mugur Mihăescu în funcţia de Preşedinte Executiv şi lansarea Manifestului „Ajunge! Se poate altfel!" Mai multe informaţii despre acest eveniment vor fi oferite de către noul Preşedinte Executiv, Mugur Mihăescu, în cadrul unei conferinţe de presă, programată pentru joi, 3 martie.

Partidul Verde, singurul partid din România membru al Verzilor Europeni, anunţă alegerea cu unanimitate de voturi, în cadrul Consiliului Naţional din 27 februarie 2011, a d-lui Mugur Mihăescu în funcţia de Preşedinte executiv. Celebrul actor Mugur Mihăescu, s-a alăturat echipei Partidului Verde, considerând alternativa verde ca fiind singura soluţie pentru îmbunătăţirea vieţii românilor. Pentru Mugur Mihăescu verdele înseamnă nu doar ecologie ci însăşi refacerea societăţii româneşti în ansamblul ei: mijloacele concrete şi setul de soluţii propuse vor fi prezentate presei în Manifestului Partidului Verde, intitulat sugestiv „Ajunge! Se poate altfel!". Mesajul acestui Manifest este credinţa membrilor şi simpatizanţilor Partidului Verde că românii s-au saturat de clasa politică actuală, de politicienii puterii şi ai opoziţiei care de 20 de ani continuă să distrugă România.

La şedinţa din 27 februarie a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Partidului Verde dl Ovidiu Iane, fostul candidat la alegerile prezidenţiale din partea Partidului Ecologist Român. Ovidiu Iane a decis să se alăture verzilor pentru că aici a găsit deschiderea necesară pentru implementarea unei politici sociale şi economice pro-active în acord cu programul şi principiile verzilor europeni. Intrarea d-lui Iane în Partidul Verde este un semnal că mişcarea verde din România se coagulează în jurul Partidului Verde!

Echipa de conducere a Partidului Verde, formată din noul Preşedinte executiv Mugur Mihăescu, Prim-vicepreşedintele Antonio Momoc, Vicepreședintele Ovidiu Iane și Secretarul general Silviu Dumitru se prezintă în faţa românilor cu un set de propuneri care să conducă urgent la îmbunătăţirea nivelului de trai al oamenilor, la creşterea numărului locurilor de muncă, la combaterea excluziunii sociale şi la asigurarea unui climat civic de responsabilitate faţă de mediu. Soluţiille verzilor din România sunt inspirate din programul macroeconomic al verzilor europeni (Green New Deal), iar documentul care stă la baza programului de guvernare al Partidului Verde poartă numele "Acordul Verde pentru România."

Prin Manifestul "Ajunge! Se poate altfel!", Partidul Verde transmite tuturor românilor că este nevoie de o politică responsabilă făcută în interesul oamenilor şi pentru protejarea mediului care ne asigură existenţa. Credem că actualii politicieni au dovedit pe deplin că nu reprezintă interesele cetăţenilor, ci doar interese de clan sau de grup. Credem că aceşti poliicieni şi-au bătut joc suficient de această ţară! Credem că românii s-au săturat! Românii nu mai vor să audă de aceeaşi politicieni care de 20 de ani fac promisiuni deşarte şi înşiră minciuni! Românii spun: „Ajunge! Se poate şi altfel!"

Partidul Verde crede că şi în România a sosit momentul ca politica să fie făcută altfel! E momentul ca politica să fie pentru oameni! Din acest motiv propunem românilor Manifestul „Ajunge! Se poate altfel!", un îndemn de deşteptare şi un set de soluţii urgente pentru redresarea societăţii româneşti. Detaliile despre acest Manifest vor fi acordate de către Preşedintele executiv al Partidului Verde, Mugur Mihăescu într-o conferinţă de presă pe care o va susţine joi, 3 martie, ora 14:30, în Aleea Alexandru, nr. 7. Mai multe informații despre conferință vor fi transmise curând în invitația de presă.

Partidul Verde invită reprezentanţii mass media la această importantă conferinţă.

28 Februarie 2011, Biroul de presă al Partidului Verde

www.verzii.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii