Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi PSD a revenit la retorica necivilizata din campania prezidentiala. Oamenii lui Hrebenciuc si Sarbu apara brusc padurile romanesti? Dar ce interese ale românilor a apărat premierul atunci când a şters datorii de 400

ro

09 May, 2015 13:43 1068 Marime text
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a afirmat astazi, în replică la atacurile puratorului de cuvant PSD si ale ministrului Mediului la adresa preşedintelui Iohannis, că PSD a revenit la retorica din campania pentru prezidenţiale din 2014, atunci când Ponta îl acuza pe şeful statului, prin interpuşi, că nu merită să devină preşedinte pentru că nu e ortodox şi nu are copii.
 
„Frustrat de observatiile institutionale firesti ale lui Klaus Iohannis la adresa guvernului său, a modului haotic în care a fost implementat cardul de sănătate şi a lipsei de civilizatie si educatie in materie de politica externa, Victor Ponta nu a avut onoarea sau curajul de a răspunde direct acuzaţiilor preşedintelui şi şi-a pus subordonaţii pe linie de partid să facă acest lucru. Pe de o parte pot să înţeleg acest lucru: după ce ai fost îngenuncheat în alegerile prezidenţiale, după o campanie de o aroganţă, abundenta si agresivitate fara precedent, e dificil să îi dai o replică invingatorului si presedintelui tau. Prin urmare, aşa cum în campanie comunicatorii partidului trebuiau să spună că Iohannis nu e un bun familist pentru că nu are copii şi, oricum, a vândut străinilor copii românii şi acum vinde Ardealul, ca nu e bun de preşedinte pentru că nu e ortodox si asa mai departe, PSD nu a avut acum o idee mai bună decât să revină la retorica necivilizata din campania pentru prezidenţiale”.
 
Deputatul PNL a punctat că, in logica PSD, probabil Iohannis ar trebui să ia exemplu de la Viorel Hrebenciuc sau Ilie Sârbu, buni români care au încercat să intre în mod ilegal în posesia unor suprafeţe imense de păduri:
 
„L-am auzit pe ministrul Mediului referindu-se la faptul că şeful statului nu a fost de acord cu Codul Silvic în forma elaborată de Parlament şi a cerut reexaminarea, spunând că preşedintele Iohannis nu e de partea românilor. Sigur, Viorel Hrebenciuc sau Ilie Sârbu, în timp ce încercau să intre în mod ilegal în posesia unor hectare nemarginite de paduri erau buni români şi aveau în vedere doar interesul României. A fost Ponta de partea romanilor cand a şters datorii de 400 de milioane de dolari de la Rompetrol fara nicio justificare rezonabila. Aceste neobrăzări, care în state cu o tradiţie democratică mai veche ar duce la demisii, îi vor conduce pe PSD-işti la acelaşi rezultat din 16 noiembrie: înfrângere pe toată linia.”
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii