Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Florin Gheorghe Constantenii, bataia de joc a CNADR

ro

24 Sep, 2013 13:04 1339 Marime text
Parlamentul României

Camera Deputaţilor

Cabinet Parlamentar al Deputatului Partidului Democrat- Liberal Florin Gheorghe
Circumscripţia electorală 10 Constanţa

Deputatul Florin Gheorghe: Constantenii, bataia de joc a CNADR

Lucrarile interminabile care se fac la podul care traversează Canalul Dunăre - Marea Neagră în vecinătatea localităţii Agigea au ajuns sa fie un adevarat calvar pentru cetatenii care locuiesc in sudul judetului Constanta. Decizia CNADR de a intrerupe traficul pe pod, fara a oferi rute alternative este o bataie de joc la adresa populatiei. Incompetenta autoritatilor statului fac ca lucrarile, incepute acum doi ani si jumatate, sa nu se mai termine.
„Este o bataie de joc la adresa populatiei ceea ce se intampla acum la Podul Agigea. Cum poti explica oamenilor care trebuie sa vina la servici in fiecare dimineata ca, in loc de 10,15 20 de km vor trebui sa ocoleasca 50 de km? Ce sa le spui elevilor care invata in scolile din municipiu? Sa stea acasa pana se repara podul? Voi face o interpelare la adresa Ministrului Transporturilor. Cred ca vinovatii pentru situatia asta trebuie schimbati din functie” a afirmat Florin Gheorghe, deputat de Constanta.
Florin Gheorghe solicita Prefectului Judetului sa se implice si sa ia toate masurile pentru ca, in cel mai scurt timp, sa se gaseasca o solutie pentru a relua circulatia dintre municipiul Constanta si localitatile din sudul judetului.

Birou Parlamentar
Deputat Florin Gheorghe
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii