Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - PP-DD

ro

15 Jul, 2013 13:03 1363 Marime text
 
Sambata, 13.07.2013 in sala Clubului SNC s-a desfasurat intalnirea dintre alesii locali si conducerea centrala a PP-DD. La intalnire au fost prezenti circa 215 delegati din tot judetul Constanta. Din partea conducerii centrale ne-au onorat cu prezenta: D-na Presedinte a PP-DD, Simona Man; D-l Secretar General Liviu Neagu; D-l Deputat Daniel Fenechiu – liderul grupului parlamentar al PP-DD in Camera Deputatilor, D-na Deputat Liliana Minca, D-nii Vicepresedinti Florin Condurateanu si Sorin Ovidiu Balan.
Din partea conducerii Judetene au fost prezenti: D-l Presedinte al Organizatiei Judetene Constanta , Gheorghe Slabu, D-l Prim-vicepresedinte Marian Vasiliev (Senator), D-l Secretar Executiv Judetean Ion Radu, dar si ceilalti membri BPJ.
Adunarea s-a bucurat de succes prin concluziile expuse atat de D-na Presedinte cat si de D-l Secretar General. La acest eveniment atat alesii locali cat si membrii BPJ si-au manifestat interesul in luarea unor masuri pentru inchegarea partidului si pastrarea din punct de vedere politic a unitatii si armoniei in interiorul acestuia. Printre temele discutate, cele mai importante au fost cele referitoare la afilierea partidului in cel mai scurt timp la o formatiune politica internationala si mobilizarea tuturor organizatiilor locale din judet in vederea pregatirii pentru campania premergatoare alegerilor Europarlamentare.
            
Presedinte, Secretar Executiv Judeţean,
Slabu Gheorghe Radu Ion
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii