Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa TNL Constanta 27.Octombrie 2015

ro

27 Oct, 2015 14:52 1289 Marime text
Conducerile organizațiilor Tineretului Național Liberal din sud-estul țării s-au reunit, în perioada 23-24 octombrie a.c., la Buzău, într-o nouă întâlnire regională. Cu acest prilej, tinerii liberali au discutat despre alegerile locale de anul viitor, despre promovarea comisiilor de specialitate ale TNL  și despre viitoare proiecte comune. „Este importantă organizarea unor astfel de ședințe cu colegii din județele din regiunea noastră, numai așa Tineretul Național Liberal putând avea o mai bună funcționare și un mai mare grad de popularizare. La această ședință, pe ordinea de zi au fost alegerile locale de anul viitor, dar și discuții privind organizarea în această toamnă, la Constanța, a comisiilor de Agricultură, Buget-Finanțe și Sănătate”, a declarat copreședintele TNL Buzău Liviu Barbu, organizator al ședinței regionale.

La eveniment au participat copreședintele TNL Buzău Liviu Barbu, copreședintele TNL municipiul Constanța, Cristina Andreea Văsii, copreședintele TNL Brăila Andreea Carp, copreședintele TNL Vrancea Alexandru Ciprian Epure și președintele CSL Galați Iulian Iosif.
În același timp, elevii liberali din regiunea de Sud-Est s-au întâlnit la Buzău pentru a dezbate problemele cu care se confruntă sistemul educațional. Având în vedere faptul că luna octombrie este declarată luna educației, elevii liberali vor da startul proiectului „CELe 6 pentru EDUCAȚIE”, un proiect care se va desfăşura în mediul online sub forma unei campanii de conştientizare privind nerespectarea Legii Educaţiei Naţionale şi Pactului Naţional pentru Educaţie, semnat de către toate partidele parlamentare în anul 2008. „Pentru popularizarea cluburilor liberale de elevi este importantă organizarea acestor ședințe regionale unde noi putem discuta eficient despre proiectele noastre viitoare. Alături de colegii mei din Brăila și Buzău am stabilit calendarul de evenimente comune și am dezbătut  problemele existente în filiale” a spus prim-vicepreședinte CEL România Robert-Ionuț Dima.

Întâlnirea de la  Buzău a fost prima ședință  regională extinsă, după ce, la începutul lunii octombrie, la Galați, a avut loc la inițiativa președintelui coordonator al regiunii de Sud-Est, Bola Bogdan, o întâlnire a președinților TNL din aceleași județe. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii