Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:40 23 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă ref DNA verifica UNPR

ro

15 Jan, 2016 15:30 889 Marime text
Referitor la informaţia din presă, potrivit căreia DNA verifică modul cum au fost cheltuite unele fonduri de către UNPR, facem următoarele precizări:
  
Subiectul se referă la solicitarea, în decembrie 2015, de către DNA, a unor documente privind modul de constituire a Fondului „Solidaritatea” şi destinaţia finală a sumelor încasate în acest cont.
 
Precizăm că, în mai 2010, UNPR a anunţat deschiderea unui fond de solidaritate pentru sprijinirea celor afectaţi de criza financiară. UNPR a lansat, la acel moment, o invitaţie către politicieni, parlamentari, agenţi economici şi către toţi cei care doreau să contribuie, să facă donaţii în contul respectiv. Persoane din conducerea partidului au făcut, la rândul lor, donaţii în cont, din veniturile personale.
 
Ulterior, Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a deschis un cont de solidaritate cu acelaşi scop – diminuarea efectelor crizei economice.
UNPR a vărsat, în data de 12.10.2010, în contul deschis de MFP toate sumele acumulate din donaţii cu această destinaţie.
 
UNPR a pus la dispoziţia DNA toate documentele solicitate.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii