Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - m10 solicită dezbatere publică despre taxele și bugetul pe anul 2016

ro

14 Oct, 2015 19:19 1649 Marime text
Salutăm preluarea de către viceprimarul cu atribuții de primar, Decebal Făgădău, a două propuneri făcute de Partidul M10 în ultimele 10 zile.
Prima se referă la acordarea titlului de cetățean de onoare al municipiului Constanța campioanei europene la tenis de masă, Elizabeta Samara (propunere făcută pe data de 8.10.205), iar a doua la eliminarea cozilor umilinței prin introducerea sistemului de vouchere pentru pensionari (punctul 10 al Programului M10 „Da, să curățăm Constanța Noastră! De căpușarea banului public, umilința socială și mizeria morală! lansat pe data de 6.10.2015).

Pe această cale, îi sugerăm viceprimarului Decebal Făgădău să studieze cu și mai multă atenție Programul mai sus menționat, care conține un prim set de soluții la adevărata curățenie de care orașul are nevoie, ce pot fi implementate chiar în anul bugetar-administrativ 2015-2016, iar pentru perioada imediat următoare, conform punctelor 3 și 6 din Program, să inițieze o dezbatere publică referitoare la taxele locale și bugetul municipalității pentru anul 2016 (Punctul 3, „Să curățăm bugetul local de căpușele de partid” - Dezbaterea publică a bugetului municipalității pe anul 2016 (taxe, venituri, cheltuieli de funcționare și dezvoltare, obiective de investiții) cu reprezentanții mediului de afaceri, specialiști în economie și administrație; Punctul 6, „Să curățăm mediul de afaceri de taxe aberante și presiuni politice” - Dezbaterea publică a taxelor locale pentru persoanele juridice și fizice aferente anului 2016 cu specialiști în domeniu și în prezența mass-media).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii