Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:26 13 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa Liviu Dragnea sa nu isi puna speranta ca politructii incompetent ai PSD din administratie si ministere vor fi mentinuti in functii

ro

15 Nov, 2015 21:16 788 Marime text
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi: Liviu Dragnea să nu îşi pună speranţa că politrucii incompetenţi ai PSD din administraţie şi ministere vor fi menţinuţi în funcţii
 
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a afirmat că Liviu Dragnea şi PSD nu ar trebui să spere că politrucii PSD din administraţie şi ministere vor fi menţinuţi în funcţii, în condiţiile în care premierul desemnat va demara, în curând, un proces de evaluare a tuturor angajaţilor din administraţie şi ministere.

“Înţeleg că, în cele din urmă, Liviu Dragnea şi PSD vor vota guvernul anunţat de Dacian Cioloş, însă i-aş sfătui să nu spere că astfel, politrucii incompetenţi ai PSD din administraţie şi ministere vor fi menţinuţi în funcţii. Potrivit unor informaţii credibile apărute în spaţiul public, imediat după ce se va instala la Palatul Victoria, premierul Dacian Cioloş va demara un proces de evaluare a tuturor angajaților din administrație şi ministere, în baza unor criterii de eficiență asemănătoare celor folosite în interiorul Comisiei Europene. Până acum, timp de 25 de ani, principiile după care PSD şi-a promovat angajaţii la nivelul instituţiilor publice sau al companiilor de stat a fost următorul:  au avut prioritate pilele, soţiile, copiii, amantele şi de-abia în eşalonul patru, cu salarii de 800 de lei, specialiştii care chiar cunosc domeniul”.

Raeţchi a mai afirmat că eforturile guverului Cioloş de depolitizare şi profesionalizare a administraţiei trebuie sprijinite.
“Astfel de incompetenţi siniștri au facut posibil masacrul de la Colectiv, catastrofa autostrăzilor, haosul de la ANAF sau criza RADET-ELCEN. Sistemul public românesc este în colaps pentru că acesta este populat, la cele mai înalte vârfuri, de personaje precum dansatoare care se ocupă de drumuri, halterofili care gestionează cultura, taximetrişti la mediu sau filatelişti la agricultură. Corupţia ucide. Incompetenţa ucide. Acesta a fost mesajul Străzii. Şi noi avem datoria să ne asigurăm că tragedii precum cea de la Colectiv nu vor mai avea loc. Soluţia este una singură: să sprijinim eforturile pe care viitorul guvern le va depune în depolitizarea şi profesionalizarea administraţiei publice şi locale. DNA se ocupă de curăţenie, noi trebuie să avem grijă că ceea ce punem în loc nu este la fel de putred ca cei care dispar”. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii