Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazul Marko Attila, batjocură absolută la adresa justiției din România

ro

27 Mar, 2015 15:05 906 Marime text
DNA a cerut un nou aviz pentru arestarea deputatului UDMR Marko Attila pentru trei infracțiuni deosebit de grave în dosarul retrocedărilor ilegale de la ANRP, dar au trecut 113 zile de la votul pentru arestarea acestuia și statul român nu a făcut nimic pentru a-l aduce înapoi în țară. Pe 3 decembrie 2014 am mai votat o dată pentru arestarea lui Marko Attila, dar acesta se ascunde liniștit la Budapesta, în timp ce statul român nu e în stare să-l aducă în țară. Ce se va întâmpla după votarea noului aviz de arestare? Ne va transmite iarăși Marko Attila că este ponegrit pentru că este maghiar și că nu are încredere în justiția din România?

Cazul Marko Attila reprezintă o formă de batjocură absolută la adresa justiției din România. MAE și Ministerul Justiției s-au declarat neputincioase în fața fugii acestuia și a protecției pe care i-o oferă Ungaria și au făcut publică această stare rușinoasă de lucruri în răspunsurile lor la interpelările pe care le-am depus la Parlament pe această temă (MAE: http://www.cdep.ro/pls/parlam/interpelari.detalii?idi=40928&idl=1; Min. Justiției: http://www.cdep.ro/pls/parlam/interpelari.detalii?idi=40931&idl=1).

Sper ca măcar de această dată, votul pe care parlamentarii PRU îl vor acorda pentru arestarea lui Marko Attila să aibă și efecte. În curând, deputatul UDMR va deveni cel mai arestat om liber din istoria justiției române! 

Deputat Bogdan Diaconu
Președintele Partidului România Unită

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii