Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tinerii liberali au împărțit zâmbete de Sărbătoarea Dovleacului

ro

04 Nov, 2013 13:27 1672 Marime text
Organizația de Tineret a Partidului Național Liberal, Filiala Constanța, a organizat sâmbătă, 2 noiembrie 2013, “Sărbătoarea Dovleacului” pentru copiii din localitatea Viișoara. Tinerii liberali au revenit în localitate după acțiunea din luna septembrie prin intermediul căreia au înființat o bibliotecă școlară. Astfel, cei mici s-au bucurat de mai multe activități cu ocazia sărbătorii printre care și sculptatul dovlecilor, concurs de costumații și face painting, lecții de engleză, lectură de povești și un număr de magie care i-a încântat pe participanți.
  “Locuitorii din Viișoara au rămas foarte impresionați de evenimentul nostru din septembrie, așa că astăzi au venit la Sărbătoarea Dovleacului foarte mulți copii, peste 130, costumați în prințese, super-eroi, flori si multe altele. Sunt foarte fericită că ne putem implica astfel în comunitate, copilașii de aici îmi sunt foarte dragi și vom continua să le organizăm diferite acțiuni educative și distractive totodată”, a spus Nina Costan, organizator al acțiunii și membru TNL Constanța.
Ziua s-a încheiat cu o piñata în formă de dovleac plină cu bomboane de care copiii s-au bucurat după care s-au delectat cu tort și suc.
TNL Constanța continuă organizarea de evenimente de calitate pentru constănțenii de toate vârstele, așa că așteptați-vă la multe surprize, mai ales că ne apropiem de Sărbătorile de Iarnă.
      
  04.11.2013 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța             
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii