Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Raluca - Ioana Tufega s-a retras din Camaro Invest SRL. Cine sunt noii asociați

ro

14 Jul, 2023 16:16 1043 Marime text
  • Camaro Invest SRL a fost înființată în anul 1999, iar activitatea principală este „Fabricarea calculatoarelor si a echipamentelor periferice“.
     
 
În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 3094 din 12 iulie 2023, a fost publicată hotărârea societății Camaro Invest SRL.
 
În calitate de asociat unic, Raluca - Ioana Tufega a decis modificarea sediului social al firmei, din municipiul Constanța, în orașul Zărnești, județul Brașov. De asemenea, Raluca - Ioana Tufega s-a retras din Camaro Invest SRL, prin cesionarea (la valoarea nominală) a 1.010 părţi sociale, în valoare totală de 10.100 lei, atât lui Valentin Cosmin Pîndichi (născut în Medgidia și domiciliat în Poiana Mărului, județul Brașov), cât și Monicăi – Cristina Ilasi (născută în Târgoviște, județul Dâmbovița, domiciliată în municipiul Ploiești). Valentin Cosmin Pîndichi și Monica – Cristina Ilasi au devenit astfel nou asociați.
 
Cesiunea s-a făcut conform alin. (2) art. 202 din Legea 31/1990.
 
Cedenta, Raluca - Ioana Tufega, transmite, iar cesionarii Valentin Cosmin Pîndichi şi Monica – Cristina Ilasi preiau împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente şi neachitate până la data prezentei Hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apărea ca urmare a unor acţiuni de control.
 
În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 20.200 lei, fiind împărţit într-un număr de 2020 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi deţinut de către asociaţi astfel:
a. Valentin Cosmin Pîndichi deţine un număr de 1.010 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 10.100 lei, reprezentând 50% din capitalul social subscris şi vărsat, participare la profit 50% şi participare la pierderi 50%;
b. Monica – Cristina Ilasi deţine un număr de 1.010 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 10.100 lei, reprezentând 50% din capitalul social subscris şi vărsat, participare la profit 50% şi participare la pierderi 50%.
 
De asemenea, s-a mai hotărât revocarea din funcţia de administrator a Ralucăi Ioana Tufega şi numirea în această funcție a Cameliei Pîndichi, cu domiciliul în satul Poiana Mărului, județul Braşov. Administratorul este numit pe o perioadă de 49 de ani, cu puteri depline de reprezentare şi administrare.
 
Despre Camaro Invest SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 14 iulie, Camaro Invest SRL a fost înființată în anul 1999, iar activitatea principală este „Fabricarea calculatoarelor si a echipamentelor periferice“.
 
În 2022, Camaro Invest SRL a avut o cifră de afaceri de 245.640 lei și un profit de 238.716 lei.
 
Platforma termene.ro informează și că Camaro Invest SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.

 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Citește și:
 
Firma Agroresurs, înființată la Constanța de Ivan Minchev, care are domiciliul în Bulgaria
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii