Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi - E scandalos că inculpatul Ponta dă indicaţii ministrului Justiţiei şi atacă CSM pentru puncte electorale. În cazul bătăilor administrate de Gheorghe Nichita la Iaşi Ponta spunea că Justiţia exagerează

ro

22 Jul, 2015 19:03 1480 Marime text
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a reacţionat astăzi la tentativa lui Victor Ponta de a politiza cazul violului de la Vaslui încercând să arate o poziţie de forţă în raport cu Justiţia din România:

“E jenant că Victor Ponta, aflat într-o situaţie gravă, vrea să obţină puţin profit politic pe seama violului de la Vaslui, motiv pentru care îi spune azi ministrului Justiţiei: «Vreau să vă rog domnule ministrul al Justiției și să vă exercitați autoritatea în CSM și dacă nu, să vă dați demisia. Să le atrageți atenția celor de CSM, în afara că nu am voie să comentez. Uite că acum am voie să comentez.

Nu e nicio presiune la adresa justiţiei. Vă rog să vă exercitaţi atribuţiunile». Sa trecem peste faptul ca, in cazul batailor si abuzurilor de tot soiul ale primarului de la Iasi asupra unei femei, acelasi Ponta spunea, pe dos, ca Justitia actioneaza prea cu sârg. Merită totuşi observat ca e scandalos, dar absolut scandalos ca, intr-o tara UE, un inculpat pentru spalarare de bani, fals, evaziune fiscala poate da indicatii ministrului Justitiei si se poate răţoi la CSM. E o problema pe care o va rezolva ofensiva societatii civile, pe care o va regla Justitia din interior, nu in care va pune ordine mormaiala electoralista a unui inculpat oarecare”
a declarat Raeţchi.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii