Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:07 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat TNL - Actiune 1 mai

ro

30 Apr, 2014 17:54 1180 Marime text
Tineretul Naţional Liberal România (TNL Constanta) şi Cluburile Studenţeşti Liberale România (CSL Constanţa) organizează în perioada 1-3 mai, pe plaja Cotton Beach din Mamaia, evenimentul dedicat tuturor tinerilor din România cărora le pasă de viitorul lor - "Eurocampioni la mare". 

Programul evenimentului este unul foarte încărcat în activităţi: joi și vineri, pe 1 şi 2 mai, cei interesaţi să participe la acţiuni se pot înscrie într-o echipă de volei sau fotbal pentru a dovedi că sunt campioni ai competiţiilor sportive.
Vineri şi sâmbătă, pe 2 şi 3 mai, Addictive Elements (Tennebreck/Tyst) se vor ocupa de muzică, iar Mika Violin va oferi un Show Live incendiar pentru toţi cei care îşi doresc să se distreze cu adevărat în mini-vacanţa de 1 Mai. Vineri, de Ziua Internaţională a Tinereului, tinerii liberali vor lansa lampioane şi vor da glas dorinţei pentru o Românie mai frumoasă.

La acţiune va participa şi constănțeanca Cristina Steliana Mihailovici, prezentă pe listele PNL pentru europarlamentare.
"Ne dorim să ne unim forţele toţi cei care credem că România are o şansă. Schimbarea e în noi şi doar împreună vom reuşi să trăim într-o Românie care dă o şansă tinerilor la un viitor bun, stabil", a spus  Cristina Steliana Mihailovici. Sâmbătă, toată lumea se va lua la întrecere la concursul de zmee pentru a înălţa cât mai sus vulturul liberal. În aceeaşi zi va avea loc o întalnire pe plajă cu eurocampionii PNL, Ramona Mănescu şi Claudia Benchescu.
Toţi cei care sunt interesaţi de eveniment pot participa gratuit în oricare din cele 3 zile de activităţi sau chiar pe toată durata acestuia.
 
28 aprilie 2014              Departamentul de Comunicare al PNL Constanța
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii