Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat europarlamentar Ramona Manescu

ro

02 Mar, 2012 22:59 1374 Marime text

Coordonatoarea liberalilor în Comisia REGI a PE, Ramona Mănescu, a lansat astăzi o consultare publică on-line privind viitorul Politicii de Coeziune, în contextul în care Comisia Europeană a prezentat în luna octombrie 2011, propunerea sa privind noul Pachet legislativ în acest domeniu.

"Dacă ne dorim ca măcar pentru viitoarea perioadă de programare să fim eficienți în accesarea fondurilor europeneeste imperativ necesar să consultăm cetățenii cu privire la noul Pachet legislativ.

În baza consultării publice nevoile identificate la nivel local și regionalvor fi transpuse în priorități naționale și proiecte specifice pentruperioada2014-2020.

Deși consultarea publică reprezintă un instrument esențial într-o democrație normală, din păcate pentru noi, actuala putere continuă să ignore dreptul cetățeanului de a fi informat șiimplicat în procesul decizional.

În calitatea mea de coordonator al liberalilor europeni în Comisia pentru Dezvoltare Regionalăa PE (REGI), doresc să lansez, astăzi, 1 martie, o consultare publică cu privire la viitorul Pachet legislativ.

Toate contribuțiile primite prin intermediul acestei consultări, le voi aduce în discuție în cadrul reuniunilor Comisiei REGI astfelîncât pentru viitoarea perioada de programare, problemele beneficiarilor din România să își găsească soluționarea în legislația europeană."

NOTA: Platforma de consultare online poate fi găsită accesând acest link: http://www.ramonamanescu.ro/dezbateri/, dar și pe site-ul și blogul europarlamentarului Ramona Mănescu. Acțiunea se va derula până la data de 15 Iulie 2012, obiectivul ei fiind acela de a înregistra contribuțiile celor interesați, privind propunerile Comisiei Europene.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii