Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul Preşedintelui Senatului României, Crin Antonescu, referitor la liberalizarea vizelor de călătorie pentru cetăţenii Republicii Moldova

ro

27 Feb, 2014 19:40 956 Marime text
Salut decizia de astăzi a Parlamentului European prin care au fost eliminate vizele de călătorie pentru cetăţenii Republicii Moldova în statele Uniunii Europene. Liberalizarea vizelor reprezintă o etapă esenţială, un reper de parcurs important în drumul Moldovei spre asocierea politică şi integrarea economică cu structurile europene.
 

Posibilitatea de a călători fără viză în interiorul Uniunii Europene va aduce cetăţenilor moldoveni beneficii tangibile imediate şi va consolida legăturile dintre Republica Moldova şi spaţiul european.
 
Votul dat astăzi de europarlamentari confirmă eforturile permanente pro-europene de care guvernarea de la Chișinău a dat dovadă în ultimii ani, eforturi considerabile, care au făcut posibilă liberalizarea regimului de vize într-un timp atât de scurt.
 
Felicit Republica Moldova pentru progresele semnificative pe care le-a înregistrat în relaţia sa cu Uniunea Europeană şi am toată convingerea că îşi va îndeplini şi mai departe, într-un ritm intens şi cu responsabilitate, toate angajamentele asumate în acest proces de integrare în structurile europene.
 
Crin Antonescu,
Preşedintele Senatului României          
 
27 februarie 2014 Direcția de Presă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii