Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vineri în Fabrica Travka se uită la noi prin OKEAN

ro

29 May, 2013 15:02 1105 Marime text
Travka va concerta vineri seară în Club FABRICA (str. 11 Iunie nr. 50). În deschidere vor urca pe scenă cei de la trupa We Singing Colors.
 
Concertul de vineri din Fabrica încheie un miniturneu al formaţiei Travka de promovare al ultimului lor album, “OKEAN”. În luna mai, cei cinci au călătorit cu albumul lor prin Timişoara, Iaşi, Craiova şi Chişinău.

Albumul lor “OKEAN”, însă, a călătorit mult mai mult. Deoarece a fost lansat doar în 5 exemplare, fiecare exemplar distribuit într-un mare oraş din România, cu rugămintea ca fanii să-l redistribuie ei după plac.
 
Trupa We Singing Colors din deschidere este prima formaţie de la noi care a avut ideea de a înregistra un videoclip într-un taxi.


Data şi ora: vineri, 31 mai
Locul: Clubul FABRICA (str. 11 Iunie nr. 50)
Concert: Travka
Openning Act: We Singing Colors
Preţ intrare: 20 RON
Evenimentul pe Facebook
---------------------------------------------
Travka
 
George Gadei - voce
Alexei Turcan - chitară
Misha Gâlcă - chitară
Sorin Erhan - bass
Cristi Chirodea - tobe
 
Travka a apărut în primăvara lui 2002 în Focşani. În 2003 a avut o serie de apariţii televizate şi a concertat în faţa cîtorva mii de oameni la festivale precum Top T din Buzău sau Stufstock Vama Veche.
 
În iarna lui 2004 înregistrează “Corabia nebunilor”. Un accident de maşină suferit de George (vocalistul trupei) în 2005 obligă formaţia la o pauză de cîteva luni. După recuperare, în decembrie, apare albumul de debut al trupei.
 
Al doilea album este lansat în 2007, sub numele “Vreau să simt Praga”. Acesta este unul dintre primele albume ale unei trupe româneşti care poate fi descărcat liber de pe internet.

În 2012 Travka lansează cel de-al treilea album “OKEAN”. Acesta este tipărit în doar 5 copii, fiecare fiind distribuit în cele mai importante cinci oraşe din ţară, iar fanii fiind rugaţi să le distribuie ei mai departe.
 
Genul: alternative rock
 ---------------------------------------------
We Singing Colors
 
Andrei Haţegan (Amsterdams)
Roxana Niculae
 
We Singing Colors este o trupă fondată în Bucureşti în urmă cu trei ani. Iniţial a pornit ca proiect solo al lui Andrei Haţegan (Amsterdams). Apoi s-a alăturat Roxana Niculae, un an mai tîrziu, şi lucrurile au luat-o razna.
 
Cei doi au concertat în cele mai diverse locuri şi oraşe, de la Peninsula Festival, Iaşi, Bucureşti, Tg. Mureş, pînă la parcuri, pe acoperişuri, pe străzi sau chiar într-un taxi (Day for my eyes - live in taxi).
 
Piesa “There when you sleep” a fost inclusă în International Compilation Map (Music Alliance Pact) în 2011, alături de alte 30 de piese din diferite ţări.
 
Anul acesta vor lansa albumul lor de debut.
 
Genul: acoustic/naive electronic,
Instrumente: voce, chitară, toy piano, toy xylophone şi percuţie
---------------------------------------------
Referinţe online:
 
Fabrica - pe Facebook
 
Travka pe Facebook
Travka pe YouTube
Travka pe MySpace
Travka website oficial
Travka - Soarele răsare
 
We Singing Colors - Giant wave of yesterdays (Official Video)
We Singing Colors - Martini (Official Video)
We Singing Colors - pe YouTube
We Singing Colors - pe Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii