Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trimitere în judecată a inculpatului minor M. M. C. pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie

ro

16 Dec, 2011 16:06 897 Marime text

La data de 14.12.2011 Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea în judecată a inculpatului minor  M. M. C. pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

          Pe baza probatoriului administrat în cauză în faza de urmărire penală s-a reţinut că la data de 12.05.2011, în jurul orelor 17,oo, inculpatul M. M. C., de 17 ani, a smuls de la gâtul minorului B. N., de 15 ani,  lanţul din argint cu pandantiv în timp ce minorul se întorcea de la şcoală câtre domiciliu, aflându-se pe o stradă din municipiul Tulcea. Victima şi-a anunţat imediat mama, care în drum spre şcoală a alertat organele de poliţie, autorul fiind prins imediat cu bunul sustras asupra sa, prejudiciul fiind astfel recuperat prin restituirea lanţului.

          Cauza a fost trimisă spre competentă soluţionare la Judecătoria Tulcea.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

PURTĂTOR  DE CUVÂNT AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL   TULCEA                         

PRIM -PROC. ADJ.  LAURA SUBŢIRELU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii