Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunerea de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile Cătăraru Marcel

ro

29 Aug, 2011 16:54 874 Marime text

La data de 28.08.2011, în evidenţele Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a fost înregistrată cauza privind pe CĂTĂRARU MARCEL, faţă de care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.

 În fapt, s-a reţinut că în seara zilei de 28.08.2011, în jurul orelor 21,00, învinuitul CĂTĂRARU MARCEL, dorind să se răzbune pe victima N.M.-G. de 23 de ani, a stabilit încă de la domiciliul său o întâlnire cu aceasta într-o zonă de la periferia mun. Tulcea, cu intenţia de a-i lua viaţa. Victima, cunoscându-l pe CĂTĂRARU MARCEL de aproximativ 10 ani, a acceptat să se întâlnească cu autorul. CĂTĂRARU MARCEL a premeditat să-i ia viaţa victimei în cartierul în care aceasta locuia, unde se afla un teren abrupt spre linia ferată. S-a întâlnit cu victima în locul unde plănuise şi deoarece victima i-a spus că nu poate fi prietena lui,  CĂTĂRARU MARCEL a împins victima, aceasta căzând pe un platou, la o distanţă de aproximativ 1,5 metri de locul stătuse anterior cu autorul de vorbă. Văzând că fata se apuca de vegetaţie pentru a se salva, CĂTĂRARU MARCEL i-a întins mâna, dându-i de înţeles acesteia că vrea să-i acorde un ajutor. Prinzând-o de mână, CĂTĂRARU MARCEL a împins victima din nou în gol pentru a se asigura că fata va muri. Pentru a fi sigur că acţiunea sa nu va da iar greş, pe nişte scări, învinuitul a coborât până la sol, pe unde trecea linia de cale ferată şi deoarece victima mai mişca, a tras-o în vegetaţie, pentru a nu fi găsită de cineva, după care a strâns-o de gât până ce a fost sigur că nu mai trăieşte.

 După câteva ore, în cursul nopţii de 28/29.08.2011, mustrându-l conştiinţa, s-a autodenunţat organelor de poliţie.

Învinuitul CĂTĂRARU MARCEL a fost reţinut pentru 24 de ore de câtre procuror, iar în cursul zilei de azi va fi prezentat Tribunalului Tulcea cu propunerea de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile.

PURTĂTOR  DE CUVÂNT AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL   TULCEA                         
PRIM -PROC. ADJ.  LAURA SUBŢIRELU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii