Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Propunere arestare preventiva R. C.-D.

ro

22 Jun, 2010 20:29 1069 Marime text

MINISTERUL  PUBLIC                                                      
22.06.2010

PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL TULCEA                                                                                                 

C O M U N I C A T

La data de 21.06.2010 în evidenţele Parchetului de pe lângă Tribunalul  Tulcea a fost înregistrată cauza privind pe R.  C.– D. faţă de care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de omor calificat, în stare de provocare.

În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 20/21.06.2010 victima T.I.V. a consumat băuturi alcoolice împreună cu inculpatul  R.  C.– D. , cu fratele acestuia din urmă şi cu un amic. În aceste împrejurări victimei T.I.V. i s-a aplicat o lovitură cu palma de câtre inculpat pe motiv că a avut un comportament necuviincios. După ce aceştia s-au despărţit, fiecare plecând spre casele lor, victima T.I.V. l-a apelat de nenumărate ori pe inculpat pe telefonul mobil, cerându-i să se întâlnească. Inculpatul R. C.-D. a dat curs invitaţiei, venind la întâlnire cu victima, însoţit de un prieten. Victima şi inculpatul, întâlnindu-se s-au luat la bătaie, în altercaţie intervenind ulterior şi fratele victimei, dar şi fratele autorului. La un moment dat  inculpatul şi victima se aflau pe D.N. 22, loc unde inculpatul a lovit victima, după care a abandonat-o în canalul de scurgere a apei pluviale.

În acest timp, victima a decedat ca urmare a unei hemoragii interne, consecinţă a unui traumatism abdominal.

La data de 21.06.2010 inculpatul  R.  C.– D. a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore, iar la data de 22.06.2010 a fost prezentat Tribunalului Tulcea cu propunerea de arestare preventivă, propunere ce a fost însuşită, urmând ca inculpatul să fie cercetat în continuare în stare de arest preventiv. 

PURTĂTOR DE CUVÂNT AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL TULCEA                                

PRIM -PROC. ADJ.  LAURA SUBŢIRELU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii