Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:44 17 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa

ro

02 Apr, 2012 22:47 1033 Marime text

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa efectuează cercetări penale faţă de numitul DRAGOŞ RADU HORAŢIU, ofiţer de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de sustragere de la recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, părăsirea locului accidentului şi instigare la fals în declaraţii.

Din actele premergătoare efectuate în cauză a rezultat că în data de 30.03.2012, în jurul orelor 22,30, numitul DRAGOŞ RADU HORAŢIU a condus un autoturism pe D.N. 39, în localitatea Tuzla, pe sensul de deplasare spre Mangalia, a intrat în coliziune cu bordura din apropierea sensului giratoriu aflat în zona, oprindu-se pe trotuarul de pe sensul opus de deplasare şi a părăsit locul accidentului. La faţa locului a fost identificată o altă persoană care iniţial a declarat că a condus autoturismul, însă din primele investigaţii efectuate a rezultat că acesta a declarat în acest sens, întrucât există suspiciunea că numitul DRAGOŞ RADU HORAŢIU ar fi consumat băuturi alcoolice.

În cauză, cercetările penale sunt continuate în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a identificării tuturor persoanelor implicate în producerea evenimentului rutier.

PROCUROR GENERAL, BIROUL DE INFORMARE PUBLICĂ

ELENA GRECU ŞI RELAŢII CU PRESA

procuror şef secţie Raluca Georgeta Ceauşu

Ti-a placut articolul?

Comentarii