Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:52 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se deschide centrul I’Velo in Constanta

ro

20 Mar, 2015 20:06 1518 Marime text
Constanta: 20.03.2015
Sambata, 21 martie, ora 10:00, Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank anunta deschiderea centrului I’Velo in Constanta.
 
I’Velo 2015 inseamna o preocupare continua a cresterii gradului de satisfactie a utilizatorilor prin oferirea de servicii de calitate, dar si a unui personal profesionist, prietenos si pregatit sa asigure experiente placute iubitorilor de pedalat.
 
Centrul de inchiriere I’Velo din Constanta este amplasat in Gravity Park si pune la dispozitia constantenilor 100 de biciclete, sapte zile din sapte, in intervalul 11.00 - 19.00, de luni pana vineri (ultima inchiriere la ora 18 :00) si 10.00 - 19.00 sambata si duminica (ultima inchiriere la ora 18.00).
 
Bicicletele I’Velo vor putea fi inchiriate, atat contra cost, cat si gratuit. Tinerii sub 16 ani si pensionarii au posibilitatea de a inchiria bicicletele gratuit, pe baza carnetului de elev, respectiv, al talonului de pensie. Tarifele de inchiriere sunt: 4 lei pentru 1 ora si 15 lei pentru 24 de ore.

“Ne bucuram sa vedem ca bicicleta redevine treptat un mijloc alternativ de transport in Bucuresti, dar si in tara si ne dorim ca prin proiectele noastre – Ivelo, StudentObike, Biciclete cu cravata - sa cultivam dezvoltarea comunitatii biciclistilor si sa sarbatorim impreuna aceste reusite. Impreuna cu Green Revolution ne dorim sa schimbam cultura
transportului in Romania si sa dezvoltam infrastructura pentru promovarea transportului alternativ. In acest fel speram sa avem angajati si clienti mai sanatosi si sa respiram un aer mai curat
”, a declarat Corina Vasile, Director Comunicare si Relatii Publice Raiffeisen Bank Romania
“Pentru al saselea an consecutiv, invitam constanetnii sa aleaga bicicleta ca mijloc principal de transport, dar si ca modalitate distractiva de a face miscare.  Sigur, printre principalele noastre preocupari raman siguranta utilizatorilor si nevoia de infrastructura pentru biciclete. De aceea, ne bazam pe sustinerea autoritatilor publice, care trebuie sa prioritizeze mersul pe biciclete si sa rearanjeze intregul spatiu urban disponibil, ca sa putem avea un oras prietenos cu biciclistii.", a declarat Raluca Fiser, presedintele Asociatiei Green Revolution.
Despre I’Velo
 
In sezonul 2015, centrele I‘Velo vor putea fi gasite in Bucuresti – parcul Herastrau – Piata Charles de Gaulle, Arcul de Triumf si Parcul Tineretului – intrarea de la Gheorghe Sincai, dar si in tara, in orasele: Iasi – Parcul Copou, Brasov – Piata Sfatului, Constanta – Gravity Park, Sibiu – Cazarma 90, la Alba Iulia – Piata Unirii si Oradea, in Parcul 1 Decembrie
 
De asemenea, proiectul I’Velo ofera in continuare, posibilitatea de a rezerva online biciclete, accesand site-ul www.ivelo.ro
 
I’Velo este cel mai important proiect de bike-sharing din Romania si are ca misiune introducerea graduala a bicicletei in peisajul vietii urbane, atat pentru recreere, cat si ca mijloc de transport alternativ, sanatos, cu impact minim asupra mediului.
 
In cei 5 ani de functionare, programul  I’Velo a reusit sa scoata peste 1.000.000 de romani la pedalat si a contribuit la reducerea emisiilor de CO2 din atmosfera cu aproximativ 1.500 de tone.
Programul I’Velo, initiat de Raiffeisen Bank si Green Revolution, se desfasoara cu sprijinul primariilor din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Sibiu, Iasi, Constanta, Alba Iulia, Oradea, precum si al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti. 
Despre Raiffeisen Bank :

Raiffeisen Bank este o banca universala de top pe piata romaneasca, oferind o gama completa de produse si servicii de calitate superioara persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari, prin multiple canale de distributie: unitati bancare, retele de ATM si EPOS, phone-banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (Raiffeisen Smart Mobile) si internet banking (Raiffeisen Online).  Raiffeisen Bank are o retea de peste 540 agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti, dintre care 100.000 de IMM-uri si 6.800 corporatii mari si medii. 
 
Despre Green Revolution :
 
Green Revolution, fondata in martie 2009, este prima organizatie nonguvernamentala de ecologie urbana din Romania, ce pune in practica masurile ce stau la baza construirii unui oras verde. Green Revolution dezvolta proiecte variate, care promoveaza si sprijina: educatia ecologica si responsabilitatea fata de mediul inconjurator, mijloacele si solutiile de transport ecologice si economice, adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu in randul autoritatilor si companiilor private si de stat.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii