Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mare Nostrum - cel mai activ ONGT

ro

07 Dec, 2010 23:15 1132 Marime text
Duminică, 05 decembrie 2010, la Cercul Militar Constanţa, a fost celebrată "Ziua Internaţională a Voluntarului". ONG Mare Nostrum a nominalizat în competiţia celor mai activi voluntari ai anului 2010 pe Dorneanu George, Bogdan Ana - Maria şi Bălănescu Vlad - cei mai activi dintre voluntarii Mare Nostrum.

În acest an, premiul "Cei mai mici voluntari" a fost câştigat de Modin Elvis şi Modin Denissa, care au reprezentat atât organizaţia Mare Nostrum cât şi Centras Constanţa. Totodată, ONG Mare Nostrum a primit premiul "Cel mai activ ONGT", oferit de Centras Constanţa în numele Societăţii Civile.

"Ne simţim onoraţi de premiul pe care l-am câştigat. Reprezintă a recunoaştere a întregii noastre activităţi pe care am desfăşurat-o de-a lungul anului 2010. Ne bucură nespus astfel de dovezi de apreciere a muncii depuse. Acest lucru înseamnă că ceea ce facem nu este în zadar şi că oamenii au auzit de noi şi de proiectele noastre. Tot ceea ce facem, facem din plăcere şi din dorinţa de a proteja mediul înconjurător. Suntem bucuroşi că avem atâţia oameni alături, care ne sprijină în acţiunile noastre", a declarat Mihaela Cândea, directorul executiv al ONG Mare Nostrum.

Evenimentul a urmărit recunoaşterea publică a meritelor celor mai activi voluntari din Constanţa, care s-au implicat activ în viaţa comunităţii locale în cadrul unor proiecte din diverse domenii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii