Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Navy Team Security și-a schimbat asociatul unic și s-a mutat în Brașov

ro

21 Jun, 2023 12:56 1588 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Navy Team Security Constanța a fost preluată de Mihai Costea, iar sediul social a fost schimbat în Brașov.
Navy Team Security are un nou asociat unic, după ce Alin Constantin Untaru, fondatorul companiei, s-a retras din societate și l-a lăsat în locul său pe Mihai Costea.
 
Informațiile privind schimbările din societate au fost publicate în Monitorul Oficial al României Nr. 2657 din 16 iunie 2023, asociatul unic Alin Constantin Untaru hotărând schimbările prin decizia din 17 mai 2023.
 
Se mai arată în datele oficiale că, în urma cooptării lui Mihai Costea și a retragerii lui Alin Constantin Untaru, participarea la profit și pierderi este de 100% pentru asociatul Mihai Costea.
 
Totodată, administratori pentru o perioadă de 50 de ani sunt Mihai Costea și Alin Constantin Untaru, Mihai Costea având puteri de administrare depline, iar Alin Constantin Untaru având puteri de administrare restrânse, putând reprezenta și administra societatea numai împreună cu Mihai Costea.
 
Nu în ultimul rând, sediul social al firmei a fost schimbat în Brașov, pe strada Carpaților nr. 60.
 
Despre Navy Team Security SRL
 
Navy Team Security SRL a fost fondată în octombrie 2021 de Alin Constantin Untaru, cu sediul social în stațiunea Mamaia, nr. 433 și ocupându-se de activități de protecție și gardă.
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 21 iunie 2023, firma fusese fondată și administrată de Alin Constantin Untaru, al cărui nume figura și în Navy Expert Solutions, KO Security Guard și Navy Division, toate din Constanța.
 
Conform sursei citate, în 2022, Navy Team Security a înregistrat pierderi de peste 3.600 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firmă nouă în Constanța! Se va ocupa de activități de protecție și gardă
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii