Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

INVITATIE - Concursul National “Viitorul Marii Negre”-

ro

04 Sep, 2009 15:41 1066 Marime text

Constanţa, 3 septembrie 2009. Setează-ţi lentila să vadă „Marea Neagră, într-o altă perspectivă!" ONG MARE NOSTRUM anunţă debutul Concursului Naţional „Viitorul Mării Negre" - ediţia a VII-a, concurs la care sunt aşteptaţi să se înscrie toţi pasionaţii de artă fotografică. Concursul se va desfăşura în perioada 01.09-12.10.2009, iar tema din acest an este „Marea Neagră, într-o altă perspectivă".

Pasionaţii de fotografie se pot înscrie la concurs în perioada 03.09-12.10.2009, trimiţând 2 fotografii creaţie proprie, la adresa: Strada George Enescu, Numărul 32, Constanţa, cu menţiunea: „Utilizarea liberă Mare Nostrum". Specificaţia va permite ONG Mare Nostrum să utilizeze fotografiile în materialele informative (pliante, broşuri etc.), cu obligaţia de a menţiona autorul lucrării. Precizăm că materialele trimise nu vor fi returnate.

Fotografiile trebuie să fie trimise în format 20x30 cm, alb-negru sau color, cu specificarea pe verso a numelui autorului, a datelor de contact (adresă poştală, număr de telefon, e-mail), denumirea lucrărilor şi a locului unde au fost realizate. Creaţiile trebuie să respecte tematica dată. Fiecare participant va opta pentru una din categoriile de concurs: amatori sau profesionişti, categorie care va fi menţionată pe verso-ul fotografiilor. Data limită de înscriere în concurs este 12 octombrie 2009.

Fotografiile vor fi analizate de un juriu alcătuit din specialişti, pe baza unor criterii bine definite: originalitatea modului de abordare, încadrarea în tematica dată, utilizarea tehnicilor specifice în realizarea compoziţiei, impactul mesajului asupra receptorului.

Atenţie! Nu se admit în concurs decât fotografii creaţie proprie. Orice tentativă de fraudă va fi sancţionată cu excluderea din concurs a participantului.

Decernarea „Premiilor Mare Nostrum pentru Concursul National de Fotografie de Mediu" va avea loc la Constanţa, în cadrul Zilei Internaţionale a Mării Negre, 30 octombrie-1 noiembrie 2009.

Îmbină pasiunea pentru fotografie cu ecologia şi înscrie-te la cea de-a şaptea ediţie a Concursului Naţional de Fotografie de Mediu! ONG Mare Nostrum îţi ţine pumnii!

Concursul Naţional de Fotografie de Mediu face parte din evenimentul "Ziua Internaţională a Mării Negre".

Un eveniment realizat cu susţinerea financiară a PETROM, VODAFONE şi COCA COLA HELLENIC. Partener: fotografa.ro

Ramona CRÂNGAŞU
Responsabil PR
Mare Nostrum NGO
Tel: 0723328224

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii