Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:12 23 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ele au reuşit − O nouă campanie dedicată leadership-ului feminin

ro

16 Jul, 2015 12:51 911 Marime text
Marţi, 21 iulie, ora 17.00, la Hotel Iaki, în staţiunea Mamaia, are loc un nou eveniment din cadrul campaniei “Ele au reuşit”, iniţiată cu scopul de a promova şi susţine antreprenoarele din România. Evenimentul aduce împreună femeile cu business-uri de succes şi contribuie la crearea unei comunităţi performante şi profitabile de afaceri. Înscrierile se efectuează prin e-mail, la adresa contact@elitewomen.org.
 
Atât evenimentul, cât şi campania “Ele au reuşit” sunt dezvoltate de Elite Business Women, un proiect care vine să îmbunătăţească lumea antreprenoriatului feminin, prin susţinerea egalităţii dintre şanse, dar şi prin crearea unei comunităţi elitiste pentru femeile de business din România. În cadrul evenimentului, participantele îşi vor prezenta povestea lor de business, oferind publicului exemple concrete din experienţa lor în mediul de afaceri.
 
Elite Business Women este un proiect fondat de Bianca Tudor, din ideea de a îmbina voluntariatul şi şansa de a „dărui” cu libertatea de a construi frumos un business. Valorile autentice care stau la baza comunităţii şi a campaniei în desfăşurare, au atras susţinerea partenerilor: Hotel Iaki, Techir, COATL Constanta, MAXIM, KoolMedia, The House PR Agency, Business Woman, Proud to be Romanian, Networkability, eJOBS, Revista Cariere. Sponsorii principali ai evenimentului sunt: Mrini Eye Hospital, BCR, Sian Image Media.
 
“Luna mai a reprezentat un moment-cheie pentru noi, când am făcut împreună primul pas către unitate şi ideea de comunitate a femeilor antreprenoare, femei care îndrăznesc. A fost prima dată când s-au reunit şi au împărtăţit valorile, principiile şi poveştile lor. Asta se va întâmpla şi la Constanţa, unde vom promova din nou modele de business de succes.” declară Bianca Tudor, fondatoarea Elite Business Women.  
 
Elite Business Women este o comunitate a femeilor antreprenoare, unde au ocazia să se cunoască, să interacţioneze şi să vorbească despre ce le-a adus succesul. Poveştile lor se găsesc atât pe site-ul elitewomen[.]org, cât şi în Catalogul de Business, deocamdată doar în variantă digitală. Proiectele de antreprenoriat promovate au în spate poveşti frumoase şi valori autentice, care pot aduce o anumită schimbare în domeniul în care se regăseşte business-ul. 
 
Misiunea Elite Business Women este aceea de a deveni un instrument valoros în dezvoltarea antreprenoriatului feminin în România, dar şi la nivel global, prin încurajarea şi intermedierea parteneriatelor cu alte ţări. Iniţiativa s-a conturat în momentul lansării Female Leadership Organization în parteneriat cu Le Roi Bear (Africa de Sud).

Ti-a placut articolul?

Comentarii