Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:31 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Criza finaciara nu a afectat sentimentele romanilor pentru mamele, sotiile si prietenele dragi

ro

10 Mar, 2009 19:07 765 Marime text

World Vision Romania – Biroul Zonal Constanta                                                                         
Str. Bucovinei, nr.3, Constanta
Tel: 0241/549.866
Fax: 0241/549.867

Comunicat de presă

Criza finaciară nu a afectat sentimentele românilor pentru mamele, soţiile şi prietenele dragi, ziua de 8 Martie fiind sărbătorită la fel ca în anii precedenţi, cu daruri, flori şi mărţişoare.

World Vision – Biroul Zonal Constanta împreună cu Arhiepiscopia Tomisului le-au pregătit mămicilor internate la Secţia Maternitate a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţa Constanţa, o surpriză pentru ziua de 11 martie, ora 11, anul curent. Felicitându-le pentru că şi-au asumat cea mai nobilă misiune din lume, aceea de a da naştere unei vieţi, World Vision şi Arhiepiscopia Tomisului le vor dărui mămicilor, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, articole vestimentare, iar noilor- născuţi, jucării de pluş şi hăinuţe.

Nici femeile din comunităţile în care derulează organizaţia proiecte nu au fost uitate. La Cernavodă, copiii din Centrul de Intervenţie pentru Copiii cu Dizabilităţi World Vision, au pregătit mărţişoare pentru 36 de mămici şi le-au mulţumit personal fiinţelor care îi îngrijesc cu atâta dragoste şi dăruire, pentru răbdarea de care dau dovadă, dansând şi petrecând împreună cu ele, pe 8 Martie, o zi minunată, din care nu au lipsit veselia, prăjiturile, sucul şi cadourile. 

De asemenea, 40 de mame şi tinere din Medgidia, Cogealac şi Constanţa, ai căror copii sunt beneficiari ai proiectului World Vision “Împreună pentru Viitor”, au participat în cadrul organizaţiei, la întâlniri organizate cu ocazia zilei de 8 Martie, primind în dar, cadouri consistente şi sincere urări de “La Mulţi Ani!”

Angajaţii World Vision din Cobadin, împreună cu voluntarii şi cadrele didactice din comună, au mobilizat copiii de la Grădiniţa Viişoara şi pe cei de la Clubul de Artă din cadrul Centrulul Comunitar World Vision să confecţioneze cât mai multe mărţişoare pentru doamnele din comunitate. Şi, pentru că Ziua de 8 Martie trebuie să fie întotdeauna sărbătorită cu voie bună, 23 de copii de la Clubul de Dans au prezentat o suită de dansuri populare şi orientale pentru toate mămicile din comunitate, în cadrul unui spectacol organizat de Primăria Cobadin. Mai mult…În cadrul fiecărei clase primare de la Grupul Şcolar Cobadin, copiii au eleborat sub supravegherea învăţătorilor, un program artistic dedicat mamelor şi au primit de la World Vision, drept apreciere pentru efortul depus, diplome şi dulciuri. Copiii din Viişoara, beneficiari ai proiectului World Vision – “Să ajutăm copiii să aibă un viitor mai bun" le-au oferit mamelor în dar, de 8 Martie, nu doar un moment artistic pregătit cu multă trudă, dar şi o felicitare, creaţie proprie şi un desen în care au încercat să imortalizeze chipul mamei, aşa cum îl văd ei. Doamnele au primit cadouri de la organizaţie, în timp de artiştii s-au bucurat de dulciurile primate. 

La Cumpăna, cu ocazia zilei de 8 Martie, s-au organizat mai multe spectacole. Unul dintre ele - " În dar de ziua ta"- a fost organizat de Primăria Cumpăna pentru toate femeile din comunitate, pe data de 5 martie. 75 de copii de la Gradiniţa din incinta Centrului Comunitar  au prezentat cu această ocazie, pentru doamnele din comună, numere de dans modern, de societate şi balet.  878 de copii, elevii de clasele I-IV si de gradinita, şi-au sărbătorit mamele pe 6 martie, organizând mini serbări în clasele lor, iar pe 8 martie, 250 de mămici din Cumpăna au fost invitate de Primărie, la un alt spectacol, protagoniştii fiind de această dată 55 de copii care au dansat pentru mamele lor, în semn de mulţumire. 

Daca sunteti interesati de actiunea de maine de la spital, va rugam sa ne anuntati!

Pentru mai multe informaţii: Isabela Ştefan-Iorga -  Asistent relaţii publice şi comunicare World Vision-Biroul Zonal Constanţa
Tel. 0241.549.866 sau 0731.444.651; e-mail: isabela_stefan@wvi.org.

World Vision este o organizaţie creştină, care desfăşoară programe de intervenţie umanitară de urgenţă, dezvoltare şi advocacy. Organizaţia noastră este concentrată asupra muncii cu copiii, familiile şi comunităţile, în scopul depăşirii sărăciei şi nedreptăţii. Inspiraţi de valori creştine, lucrăm cu persoanele cele mai vulnerabile din lume, indiferent de religie, rasă, etnie sau gen.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii