Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:37 21 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Saxofonistul Marian Gănescu, recital în Crush

ro

14 Mar, 2012 18:40 847 Marime text

Saxofonistul Marian Gănescu, recital în Crush

Eleganţa muzicii de saxofon îşi va face simţită prezenţa, după miezul nopţii, într-o atmosferă distinsă. Sunetul instrumentului se va plia perfect pe ritmurile moderne, oferind un ambient deosebit.

Împătimiţii sunetului unuia dintre cele mai iubite instrumente muzicale, saxofonul, au un motiv de bucurie, weekend-ul acesta. Saxofonistul Marian Gănescu va susţine o reprezentaţie specială sâmbătă seară, ora 23,30, în clubul Crush din Constanţa, show în cadrul căruia cei prezenţi vor avea ocazia să asculte hiturile care fac senzaţie la ora actuală, însă într-o manieră originală. Marian Gănescu este cunoscut pentru abilităţile sale de a transforma piese cunoscute într-un mod inedit, prin sunetul inconfundabil al saxofonului. A făcut parte din Filarmonica „Marea Neagră”, la diferite concerte de masă şi din alte proiecte muzicale inedite, ocupându-se nu doar de saxofon, ci şi de muzică modernă, electronică, pe care o acompaniază cu sunetele instrumentului la care excelează.

Iar vineri nu rataţi un concert incendiar, duetul perfect într-o atmosferă plăcută. Maximilian şi Spike vor cânta pe aceeaşi scenă, în Clubul Crush din Constanţa, după miezul nopţii şi nu ai cum să ratezi această ocazie unică.

Mirela Dinica
Redactor life/societate

Libertatea
bd. Dimitrie Pompeiu, nr 6
Sector 2, Bucuresti

 

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii