Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Castigatorul concursului ”Turist in Romania” pentru lunile mai-iunie

ro

27 Nov, 2009 14:58 1906 Marime text

VINERI, 27 Noiembrie 2009,

Câştigătorul concursului ”Turist în România” pentru lunile mai-iunie
Concursul foto on-line "Turist în România", organizat de Ministerul Turismului, are încă trei câştigători. Dintre fotografiile înscrise în concurs în perioada 25 mai - 25 iunie 2009 au fost premiate cele trimise de  Eugen Cincu - locul I (Lebăda Mangalia), Patrascu Mihaela - locul II (zona Clabucet) şi Iulia Boboc - locul III (Vulcanii Noroioşi).
Premiul întâi constă într-un weekend la Moeciu-Bran, oferit de agenţia Blue Line, iar pentru locurile II şi III se acordă broşuri despre România turistică.
Lansat în martie 2009, concursul „Turist în România" reprezintă o componentă a programului mai amplu cu acelaşi nume, ce are ca obiectiv promovarea destinaţiilor turistice autohtone pe plan intern. Concursul se adresează celor care, călătorind în România, au fost impresionaţi de frumuseţea locurilor vizitate şi care vor să împărtăşească şi altora experienţa lor. În acest fel, vrem să atragem atenţia asupra faptului că România deţine o ofertă turistică variată, aproape de casă, peisaje minunate şi  locuri ce merită redescoperite.
Turiştii sunt aşteptaţi în continuare să trimită poze pe această temă, la adresa turistinromania@turism.gov.ro. Imaginile primite sunt postate pe pagina electronică a ministerului, www.turism.gov.ro, în măsura în care respectă regulamentul concursului, (disponibil, de asemenea, pe site).
Fotografiile postate în decursul unei luni sunt evaluate de juriu, pentru desemnarea primelor trei clasate. Juriul este format din doi fotografi profesionişti şi un reprezentant al ministerului, iar criteriile de selecţie se referă atât la calitatea artistică şi tehnică a fotografiei, cât şi la relevanţa imaginii pentru tema concursului.
 
27 noiembrie 2009

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii