Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:02 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicatul de presa "A.M.O.F.M. Bucureşti organizeaza selecţie pentru studenţii care doresc sa lucreze în Germania"

ro

10 Dec, 2015 15:30 565 Marime text
A.M.O.F.M. București organizează selecție
 pentru studenții care doresc să lucreze in Germania
 
Agenția Municipală pentru Ocuparea Forței de Muncă București anunță organizarea selecției pentru studenții și masteranzii care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).

Menționăm că pot participa studenții și masteranzii care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Selecția are loc anual, în baza înțelegerii încheiate între Ministerul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei și Agenția Federală de Muncă din Germania, privind medierea studenţilor români în vederea angajării pe perioada vacanţei de vară în Republica Federală Germania. Pentru anul 2016, Agenția Federală de Muncă din Germania dispune de 100 de locuri destinate studenților români.

Studenții și masteranzii care au domiciliul in București sau sunt înregistrați la o instituție de învățământ superior din acest municipiu, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă București, strada Spătarul Preda nr. 12, corp clădire C, etaj 1, camera 15 – Compartiment EURES, sector 5, pentru a – și inregistra dosarele. înregistrarea se va realiza in perioada 03.12.2015 - 15.01.2016, in intervalul luni – joi, orele 09.00 – 15.30 și vineri orele 09.00 – 12.30.

Informații suplimentare legate de condițiile de mediere, documentele necesare inregistrării studenților, precum și instrucțiunile de completare a acestora, puteți afla la numărul de telefon 021/316.55.08, interior 233, sau accesând site-ul Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă București, www.bucurești.anofm.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii